www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Odkodiranje Nokie 3310
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mdolsa
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Dec 2003 13:43
Aktiv.: 0.18
Kraj: Dolenjska

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 17, 2004 10:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem se nekaj igral z MAX232 da bi povezal mobitel z računalnikom pa mi ni uspelo.

V priponki je program za naredit omenjen postopek.( za odkodirat nokio)

DCT4 Calc by Cybergsm 2.0.zip
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  DCT4 Calc by Cybergsm 2.0.zip
 Velikost datoteke:  299.63 KB
 Downloadano:  60 krat

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Djurodrljaca
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 16:31
Aktiv.: 1.66
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 17, 2004 11:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali kdo ve kaj pridobiš, če nadgradiš nokio 3310 na 3315?

Zanima me tudi kaj potrebuješ, dato narediš.

Program za to sem našel na Filemanager-ju.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.91
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 17, 2004 11:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Koristna pridobitev je samodejno zaklepanje tipkovnice, pridobiš še en menu za risanje grafičnih sms-ov. Potrebno je prestavit en polspremenjiv podatek v EEpromu. Potrebuješ kabel za nokio ter knok ali flasher by rolis. Oboje mislim, da je na Filemanager Če narediš reset na tovarniške nastavitve se tole resetira nazaj na 3310. "Upgrade" je mislim, da možen od verzije 5.28 naprej.

PS
Verzijo vidiš *#0000#

Uroš
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 17 Dec 2004 17:20
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 17, 2004 5:29 pm    Naslov sporočila:  mi lako ker pomaga Odgovori s citatom

prosim če mi kdo odklene NOKIO 3310.
IMEI:350771107109755
sedaj je na halo rad bi pa da bi bil na mobi
hwala

L.P.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.91
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 17, 2004 5:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brez vstavljene kartice odtipkaj:

#pw+6332632871+1#

(p,w,+ dobiš, če večkrat pritisneš "*")

Uroš
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 17, 2004 5:45 pm    Naslov sporočila:  nokia Odgovori s citatom

CAR SI !!!

najlepša hvala!

L.P
Nazaj na vrh
mdolsa
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Dec 2003 13:43
Aktiv.: 0.18
Kraj: Dolenjska

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 17, 2004 5:49 pm    Naslov sporočila: icon_funny  Odgovori s citatom

Uroš Downloadaj si tisti program ki sem ga prilepi zgoraj in potem lahko sebi in še prijateljem odkleneš mobitele
Nazaj na vrh
Uroš
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 17, 2004 6:09 pm    Naslov sporočila: icon_impressed  Odgovori s citatom

a ql.
tnx

L.P.

/* preberi pravila in popravi svoja sporočila, sicer temo zaklenem! * Frenki */
Nazaj na vrh
stoki
Član
Član

Pridružen-a: Sre 17 Nov 2004 0:22
Aktiv.: 0.54

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 19, 2004 2:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ima kdo načrt za kabel, da odklenem nokio 3330. Saj ce bi bil samo SIM lock bi daw kar zgoraj tisto - samo je zascitna koda. Tako da mi ne preostane drugega kot da prepisem vse skupaj se enkrat cez. Ima kdo celotna navodila kako se to naredi?

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
milans
Deda
Deda

Pridružen-a: Tor 30 Dec 2003 10:36
Aktiv.: 0.70
Kraj: Dravograd

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 19, 2004 1:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali si poskušal nastavit ali izključit zaščitno kodo? Če je ni kdo spreminjal, je originalno tovarniško nastavljena "12345". Če ja tako, ne potrebuješ nobenih kablov za odklepanje telefona.
stoki
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 19, 2004 3:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nastavit, izkljucit? To se verjetno vse da, potem ko prides cez zascitno kodo. Ker pa nimam casa je poiskusati do konca zivljenja... bom ostal raje pri kabel verziji. Koda je nastavljena - in ni 4 mestna in ni originalna, ker je telefon prej pripadal nekemu freaku napol kriptografu, ki je verjetno porabil vsa prosta mesta zascitne kode. Zdaj pa.. ima kdo nacrt za kabel za nokio 3330?

P.S.: Ce pa obstaja kak drug nacin da jo obidem bom zelo vesel ce mi ga zaupate!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
vulture
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2004 22:09
Aktiv.: 0.06

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 19, 2004 4:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

stoki je napisal/a:
Nastavit, izkljucit? To se verjetno vse da, potem ko prides cez zascitno kodo. Ker pa nimam casa je poiskusati do konca zivljenja... bom ostal raje pri kabel verziji. Koda je nastavljena - in ni 4 mestna in ni originalna, ker je telefon prej pripadal nekemu freaku napol kriptografu, ki je verjetno porabil vsa prosta mesta zascitne kode. Zdaj pa.. ima kdo nacrt za kabel za nokio 3330?

P.S.: Ce pa obstaja kak drug nacin da jo obidem bom zelo vesel ce mi ga zaupate!

Če si iz LJ. se oglasi pri meni pa ti zrihtam. Piš privat.
Nazaj na vrh
matjay
Član
Član

Pridružen-a: Pon 06 Dec 2004 22:07
Aktiv.: 2.27
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 19, 2004 6:01 pm    Naslov sporočila:  kabel Odgovori s citatom

jaz sem iskal kabel za nokio 6310i in sem dobil na tem forumu, ce malo bolj pogledas pod rs232. Nisem se naredil ampak mislim, da bi moral delati. Nekaj podobnega sem nasel tudi na atrox.at.

Lp
Matjay
Nazaj na vrh
vulture
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2004 22:09
Aktiv.: 0.06

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 20, 2004 12:38 am    Naslov sporočila:  Re: kabel Odgovori s citatom

matjay je napisal/a:
jaz sem iskal kabel za nokio 6310i in sem dobil na tem forumu, ce malo bolj pogledas pod rs232. Nisem se naredil ampak mislim, da bi moral delati. Nekaj podobnega sem nasel tudi na atrox.at.

Lp
Matjay

3410pinnoutschema.gif
 Opis:
3410 3330 3310 pinout+shema
 Velikost datoteke:  59.21 KB
 Pogledana:  42 krat

3410pinnoutschema.gif

Nazaj na vrh
stoki
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 20, 2004 6:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se mi zdi da sem enkrat prej v poplavi shem naletel tudi na to. No bom pa poskusil. Katero pa naj naredim FBUS ali M2BUS? Semizdi da je odvisno kak program imas na razpolago.

LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni