|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dragan Član

Pridružen-a: Sre 29 Okt 2008 18:38 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.05 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 2:49 pm Naslov sporočila: RAZDELILNE TRANSFORMATORSKE POSTAJE |
|
|
lp pozdrav vsem na forumu elektronik.... sem dijak zaključnega letnika elektrotehnik energetik...in moram naresti seminarsko nalogo o RAZDELILNIH TRANSFORMATORSKIH POSTAJ.... in sem ceu internet pregledal celo nekaj najdel na eles.si... sam to je premal...zato bi prosil če bi mi kdo lahko pomagal pri LITERATURI...najlepša hvala =D
lp _________________ only god can judge me |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.55
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 2:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem nasel nekaj zanimivega branja v knjigi "Elektroenergetski sistemi in mreze" (poisci jo v COBISSu), nisem pa preprican, da bo to dovolj za seminarsko na temo razdelilnih transformatorskih postaj, ker je knjiga namenjena celemu podrocju in ne le njegovemu delu. Je pa definitivno nekaj stvari v njej ... _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
poule Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53 Prispevkov: 813 Aktiv.: 3.62 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 3:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
V CTK-ju imajo tega veliko. Če je na fakulteti še vedno prof. Babuder (Visokonapetostna tehnika) ti je na začetku leta prvo uro naštel kar nekaj knjig...ni vse na internetu. Jaz sem za podobno temo (VN odklopniki) našel vse v CTK-ju. Ena knjiga je bila Tehnika visokog napona v HR,...skratka, če v google vtipkaš RTP ne pričakuj veliko. Raje stopi do Žunkota (če je še), ali do Samota oz. do koga iz katedre za Omežja, ti bodo z veseljem posodili kako knjigo. Tudi v knjižnici fakultete je precej materiala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dragan Član

Pridružen-a: Sre 29 Okt 2008 18:38 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.05 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 8:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
poule je napisal/a: |
V CTK-ju imajo tega veliko. Če je na fakulteti še vedno prof. Babuder (Visokonapetostna tehnika) ti je na začetku leta prvo uro naštel kar nekaj knjig...ni vse na internetu. Jaz sem za podobno temo (VN odklopniki) našel vse v CTK-ju. Ena knjiga je bila Tehnika visokog napona v HR,...skratka, če v google vtipkaš RTP ne pričakuj veliko. Raje stopi do Žunkota (če je še), ali do Samota oz. do koga iz katedre za Omežja, ti bodo z veseljem posodili kako knjigo. Tudi v knjižnici fakultete je precej materiala. |
uredu..najlepša hvala... že jutri grem pogledat .
lp _________________ only god can judge me |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00 Prispevkov: 3387 Aktiv.: 15.98
|
Objavljeno: Pet Mar 13, 2009 7:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Zelo priporočljivo bi bilo, če bi stopil tudi do najbližje RTP in prosil za ogled. V takem primeru mislim da bi ti dovolili, pa še "v živo" bi videl stvari, o katerih se učiš. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trot Član

Pridružen-a: Čet 18 Jan 2007 20:25 Prispevkov: 1282 Aktiv.: 5.72 Kraj: glej fogl
|
Objavljeno: Pet Mar 13, 2009 3:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče lahko tukaj najdeš kar rabiš. _________________ lp, Klemen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni