www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Piknik maj 2009
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

naj bo piknik v nedeljo ?
da (v soboto sem zaseden)
11%
 11%  [ 5 ]
ne (samo v soboto imam čas)
22%
 22%  [ 10 ]
oboje mi ustreza
66%
 66%  [ 30 ]
Skupaj glasov : 45

Avtor Sporočilo
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.95
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 13, 2009 8:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Je mogoče ta koča?

kriska_4.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  15.7 KB
 Pogledana:  3313 krat

kriska_4.jpg

Nazadnje urejal/a andrejj Čet Maj 14, 2009 9:24 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.46
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 14, 2009 7:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prava andrej, prava. Bom pripel aktualne slike.

Gozd2.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  1.18 MB
 Pogledana:  10 krat

Gozd2.JPG

Gozd3.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  1.29 MB
 Pogledana:  13 krat

Gozd3.JPG

Nazaj na vrh
robertos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31
Aktiv.: 3.34
Kraj: Vuhred JN76OO

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 14, 2009 11:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mucek4 je napisal/a:
Nova lokacija ...

Ojla!
Z Silvom se dogovarjava, da bi prišla, ko pa sem pregledal lokacijo, sem ugotovil, da imam preko Avstrije cca 60km bližje, kot preko SLO. (mapsource). Zanima me kakšna je cesta čez prehod Podljubelj (mislim, da se tako imenuje).

Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 14, 2009 11:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prehod je Ljubelj, cesta je, kakrsna pac je (na avstrijski strani precej ovinkasta in se dolgo vlece za nekoga, ki je ne pozna, a je vsaj proti koncu dober asfalt, z nase strani si pa 1-2-3 dol v dolini pri Bistrici, zdaj kaksnih problemov z vremenom seveda ni vec tako kot pozimi), razdalja je verjetno krajsa, dajta pa se enkrat preracunat kako je s potovalno hitrostjo.

S Koroske sta morda res hitreje cez Avstrijo. Za kraje na vzhodu Slovenije, ki so blizje avtocesti kot Koroska, pa dvomim da se splaca cez Avstrijo, ker so pri njih na poti vecinoma regionalne/lokalne ceste, pri nas pa prakticno do Trzica peljes 130 (oz. 100 zadnjih par kilometrov od odcepa iz avtoceste) po predpisih ... in to je od Maribora neprekinjena avtocesta (OK, nekaj malega je res ljubljanske obvoznice, ampak v nedeljo tam ni kaksnega silnega prometa ...).

mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.46
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 15, 2009 7:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dravograd je na meji. Iz Slovenj Gradca pa se definitino ne splača po Avstriji. Verjemita meni, sem že velikokrat prevozil obe poti. Prej pri stari lokaciji bi se še splačalo, sedaj ko je pa nova je pa nekje tam-tam. In cesta čez Ljubelj je na avstrijski strani zelo vijugasta.
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70789.92

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 15, 2009 7:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni