www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Tesnilo zmrzovalnika

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.94
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 03, 2009 1:12 pm    Naslov sporočila:  Tesnilo zmrzovalnika Odgovori s citatom

Imam hladilna-zmrzovalna omara in ni mi jasno kako ga montiram novo tesnilo na vrati.Po navadi stari tip so priviti t vijaki.Poskusil plastično podalo razmakniti pa ne gre,na silo pa ne upam.Je tip Candy Forma CFM 28/10.Kako se da mogoče kdo ve?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
andrejj
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 08, 2009 12:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://www.videojug.com/film/replacing-freezer-door-seal-aeg
Nazaj na vrh
sonyx
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27
Aktiv.: 2.10
Kraj: Sevnica

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 08, 2009 12:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dober video. Samo zanima me če ti je ratalo po tem postopku zamenjati gumo Smile . Pa da je potem tesnila tako kot treba.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
andrejj
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 08, 2009 1:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj to me čudi ,prvo bom poštudiral.Ali se da,ker imam že dolgo kupljeno tesnilo.V vrati je plastiko trdo pritrjena.Tako ne moreš narazen kot v stari hladilniki,te so priviti z vijaki.Novejši pa ne.
Nazaj na vrh
andrejj
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 10, 2009 5:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem že odrezal in montiral novo.Tako bom videl naprej.Če pogledam se mi zdi neumno.Mi je všeč montaža z vijakom.Verjetno je predragi vijaki.
Nazaj na vrh
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.21
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 10, 2009 6:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če se vrata zapirajo pravilno, je čisto mogoče, da je to z rezanjem starega tesnila edina rešitev.

Če si pri volji vprašaj v Gorenje v Velenje na njihovo tehnično podporo, kako je z menjavo tesnila pri hladilniku ali zamrzovalniku, kjer vrata niso sestavljena z vijaki (ni treba povedati, da ne gre za njihov izdelek).
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
andrejj
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 10, 2009 7:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Izgleda da bo v redu.Ne kako to delajo v podjetju.Na kovinski vrati dajo tesnila in plastična podlaga in mogoče ali drugače vbrizgajo podobno kot purpen.Sicer imamo še en kombinirani hladilnik Gorernje in bom šel v Gorenje servis Črnuče pozanimal.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni