www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

perendev magnetni motor!
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mk0388
Član
Član

Pridružen-a: Čet 30 Okt 2008 21:52
Aktiv.: 0.79
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 5:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

alo alo

sam neki....tule ste tak kot otroški vrtec....tip je sam uprašo če ma kdo kake načrte stroja...vi se pa neki kregate kaj je možno kaj ni..jooo
če vas kdo kaj vljudno vpraša dejte mu lepo odgovorit in pomagat, ne pa napast človeka in dajat neka mnenja katera sploh mislim sploh ne sodijo zraven....če se že o čem diskutira naj bo normalno

ps

sej nebi tega piso sam se je men že to tud zgodil pa sn biu tud razočaran

brez zamire

ajde

rider666
Član
Član

Pridružen-a: Sre 21 Maj 2008 22:18
Aktiv.: 0.12

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 5:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Aha, bil si torej v enem kraju, imena katerega ne ves, v drzavi, katere imena tudi ne ves (ves pa da je bilo to v ameriki) in tam pri nekem mozaku, katerega ime in priimek poznas, a ju ne zelis uporabiti za iskanje kontaktnih informacij, si na lastne oci videl prerpetuum mobile, pri tem pa si pozabil vprasati za nacrte zanj.

Ni kaj, upraviceno se lahko Brick wall

Bil sem v Ameriki vem v kateri zvezdni državi vem v katerem mestu vem kako je tipu ime, takrat nisem bil toliko zainteresiran zato sem ga samo vprašal če lahko dobim kakšne izračune ali podatke pa mi ni hotu nič dat.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
GJ
Član
Član

Pridružen-a: Čet 02 Nov 2006 15:51
Aktiv.: 4.17
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 6:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

rider666 je napisal/a:
zadevo sem videl na lastne oči, ker tudi sam nisem bil prepričan, tip je naredil perendevov motor, na katerega je vezal generator, im ta zadeva mu žene 6 žarnic 12V in radio 12V že 7 let. Motor je manjše izvedbe.

Oprosti, ampak tole si se pa zlagal... Whistle
Oziroma je tip prevarant!
Zadeva fizikalno ne more delovati.
Zato delujoč načrt ne obstaja!

Z veseljem si bi ogledal takšen motor in če deluje.... Liar

LP GJ
Nazaj na vrh
rider666
Član
Član

Pridružen-a: Sre 21 Maj 2008 22:18
Aktiv.: 0.12

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 6:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

zadeva je delovala, tudi jaz sem bil ravno tak skeptik kot vi dokler zadeve nisem videl, tip močnodvomim da je bil neki prevarant ker sem si zadevo ogledoval skoraj eno uro in je delovala samostojno celo generator je tip odklopil da bi mi dokazal da ni nobene fore z generatorjem, tip je imel 3statorje in rotorje in zadeva se je vrtela.
Nazaj na vrh
GJ
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 7:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

rider666 je napisal/a:
zadeva je delovala, tudi jaz sem bil ravno tak skeptik kot vi dokler zadeve nisem videl, tip močnodvomim da je bil neki prevarant ker sem si zadevo ogledoval skoraj eno uro in je delovala samostojno celo generator je tip odklopil da bi mi dokazal da ni nobene fore z generatorjem, tip je imel 3statorje in rotorje in zadeva se je vrtela.

Dragi prebivalec Butal... Boo hoo!
Preberi si tole: Perendev Power Developments

Da bomo kompatibilni!

LP GJ
Nazaj na vrh
mk0388
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 8:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole komentirajte Very Happy
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70766.84

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 9:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
GJ
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 9:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mk0388 je napisal/a:
Tole komentirajte Very Happy

Ni kaj za komentirat!
Če ti osnove fizike niso jasne potem lahko verjameš...

LP GJ
Nazaj na vrh
jjakob
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12
Aktiv.: 5.69

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 9:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Me zanima, zakaj ne kaže cele zadeve, ko se začne vrteti. Whistle
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.61
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 9:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tekst z ene izmed strani z isto tematiko:

Citiram:
Witnesses

We [PES Network admin] have been given permission to post the following statement, that refers to a time not specified.

"There is a person, who wishes to remain anonymous, whose name we know and whose contact information we have, who says he witnessed the Perendev motor in operation for twenty minutes in Germany." -- Sterling D. Allan (Feb. 2, 2006)

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.55

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 10:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A ce jaz objavim 20 minutni video tiktakanja moje zapestne ure, ki ji ne bom dodajal nic energije med snemanjem (lezala bo na mizi), se bo tudi nasel butelj, ki bo iskal nacrte zanjo ? Prodam jo se malce ugodneje od tistih $8500, kolikor zahtevajo na eni od teh hokus-pokus strani Mr. Green
s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 12.00
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 10:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Energijo se lahko dovaja na 100 in en način. In ta trik uporabljajo prevaranti (zabavljači), da za nos vlečejo naivneže, ki jim potem verjamejo.
Tako uspejo vse TV prodaje in tako nekateri tudi propagirajo svoj lastni ego. V dandanašnji dobi je praktično nemogoče karkoli skriti. Če bi nekdo že naredil kakršen koli "pepetumobile", to nikakor ne bi ostala skrivnost, ampak dober biznis.
Moj komentar:
Včeraj sem gledal film STIK in vse verjamem! Vse je bilo posneto in podkrepljeno z dokazi.
A gre kdo jutri proti Liri, da me vzame s seboj?

int47
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10
Aktiv.: 8.87

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 10:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pred cca. enim letom, sem nekoga prepričeval, naj ne kupi, oz. najame tega .
Stran se je med tem spremenila, zato linki v nadaljevanju kažejo na rahlo počasen web arhiv.

Po pregledu (zelo ne-specifične) ponudbe, uradne strani in malo brskanja po netu sem ugotovil:
- 24.700€ je najemnina za 5-letno uporabo + na strani omenjajo še mesečno vzdrževanje.
- Podane ni niti ene reference (se sklicujejo na zaupnost).
- Razlog za zamudo nima nobenega smisla.
- S specifikacijami so zelo skopi in nedosledni. V specifikacijah na uradni ponudbi je:
*Navedena moč 90kWh!? Ali to pomeni, da zadeva crkne po proizvedenih 90kWh ? Se pravi prej, kot v 1h pri polni moči?
*Navedena izhodna napetost je 240V. Je to 100kW 1f generator??
- Če bi rad dobil kakršnekoli konkretne podatke (velikost, težo, lokacijo priključnih sponk, toplotne izgube, servisni interval...), bi moral podpisati non-disclosure agreement.
- Precej nategnjenih strank je brez generatorja in denarja.

Citiram:
Customers Not Getting Goods
On Nov. 5, 2007, a source who wishes to be anonymous wrote:
Today I went once again to the criminal investigation department in Munich, asking more details and verify the information I bring to you.
We know of no validation of Mike Brady's products since he came to Europe.
I know personally that the public prosecutor's office in Munich has had 20 customers who did not get any goods after payment. But the public prosecutor's office must stop the investigation because the money was paid to a Swiss company. So those "customers" would be technically considered "investors", with no rights to get anything -- only the risk. The customer payments were thus converted by contract into risk capital.
The public prosecutor's office is watching him very closely. If he makes a small mistake, they will catch him. The same holds true in Switzerland as well.
It looks like Brady has a tough lawyer and some devoted costumers. Presently, there are apparently more than two hundred "investors". At $20,000 each, minimum, that's nearly $4,000,000 Euros.
Nazaj na vrh
mk0388
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 11:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pebi...neki sn najdo-->glede perpetuum mobile če smo že tak doučtule Think
igor_k
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44
Aktiv.: 4.26
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 20, 2009 11:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na svetu je vedno toliko naivnežev, da je komercialni uspeh takšnega 'izuma' zagotovljen.
Pravzaprav so ti 'izumitelji' res pravi geniji, predvsem v striženju ...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni