|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
me2d Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 11:10 Prispevkov: 291 Aktiv.: 1.52
|
Objavljeno: Ned Feb 07, 2010 7:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Pred leti sem imel Scenica.Tale problem mi je znan od tam,zato moj odgovor...Kadar me je začelo zaj.....ti odklepanje je bile skoraj vedno problem ir led dioda,ki se je na nožicah zmajala in pridobila hladen spoj.Torej spajkalnik v roke, pogrej lotani mesti pa gremo naprej...Enkrat samkrat se mi je zgodilo, da je bil problem (slaba občutljivost cca2m) v sprejemni enoti pri ogledalu. Skozi odprtino za anteno je pricurljala voda dirktno na vezje in povzročala stike kjer ni treba. No sušenje in čiščenje je rešilo težavo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
japek Član

Pridružen-a: Pon 23 Feb 2004 22:50 Prispevkov: 781 Aktiv.: 3.29 Kraj: Radenci
|
Objavljeno: Ned Feb 07, 2010 1:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
kunte je napisal/a: |
Zanima me ali se da kako obiti blokado vžiga, da bi motor vžgal tudi če avto ni odklenjen z daljincem. |
Pozdravljen,
tudi jaz sem bil lastnik takega Twingota, sedaj ga je "herbal" sin. Avto se da uporabljati tudi brez daljinca na ključu. Sicer nimam sedaj pri sebi navodil, sem si jih pa napisal in jih imam v službi. Če te še zanima, jih lahko pripnem. Da se avto "zalaufati", pa tudi novi ključ se da naučiti, da ga avto razume. Je pa celoten postopek pogojen z štiri mestno kodo, ki pa jo lahko dobiš le na servisu, na podlagi številke šasije tvojega avta. Ta koda ni zapisana nikjer, ne v servisni knjigi, ne na ključu, le servis ti jo lahko pove. Meni je uspelo nahecati serviserja za kodo. Če to dobiš, dam na forum tudi navodila, za uporabo te kode. Sin se je kar nekaj tednov vozil tako, brez uporabe daljinca na ključu. Moral sem pa naročiti original nadomestnega daljinca, ko sem ga dobil, sem pa moral še avto nahecati, da ga je tudi prebavil. _________________ 73 de S55WT, Janko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni