|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elektronik93 Član

Pridružen-a: Tor 08 Jun 2010 22:11 Prispevkov: 33 Aktiv.: 0.18 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Tor Jul 06, 2010 4:27 pm Naslov sporočila: easy pic 6 |
|
|
l.p.
Zanima me če že ima kdo izkušnje z ploščo za programiranje pic - ov. EASY PIC6 je oznaka plošče če ima kdo kakršne koli izkušnje z njo bi prosil če mi odgovori ker jo imam namen kupit. in če mogoče kdo ve kje bi bila najceneša pod 170 eur?
Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.07
|
Objavljeno: Tor Jul 06, 2010 5:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ceneje je tukaj
Drugače, je plošča odlična zadeva
Najlepše je na njej delati s 40 pinskim PIC-em _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elektronik93 Član

Pridružen-a: Tor 08 Jun 2010 22:11 Prispevkov: 33 Aktiv.: 0.18 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Tor Jul 06, 2010 6:08 pm Naslov sporočila: easy pic 6 |
|
|
Najlepša ti hvala a te smem vprašat ali imaš ti to ploščo oz si jo ti naročil preko tega linka? Ker ta plošča tudi nima lcd pa tuch panela in podobno zraven ane? Kot tukaj v sloveniji? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.07
|
Objavljeno: Tor Jul 06, 2010 8:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, na tem linku
Imam jo, zraven sem vzel še lcd, glcd in touch panel, pa je vse skupaj prišlo ceneje, kot pri nas sama plošča _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni