| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ljudsko Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 8:19 Prispevkov: 1184 Aktiv.: 5.39 Kraj: Koroška-Mežica
|
Objavljeno: Čet Okt 16, 2008 2:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
| xsyt je napisal/a: |
| Ta knjiga stane toliko kot trije piri v bližnji gostilni, ni vredno kršitve avtorskih pravic ne?! |
Avtorskih pravic ne kršiš, v kolikor bi mi poslal na zs...saj je nebi prodal in/ali množično razdajal...
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Hazan Neznanec

Pridružen-a: Pon 05 Okt 2009 15:30 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Pon Okt 05, 2009 3:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
super!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Sk Neznanec

Pridružen-a: Čet 15 Okt 2009 21:52 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Čet Okt 15, 2009 10:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem kar začetnik glede programiranje PICov in podobnih mikročipov. Zato me zanima nekaj začetnik vprašanj ki se mi glede na prebrana gradiva o mikrokrmilnikah(CPE,registri, flash,pomnilnik) še vedno porajajo kljub iskanju odgovora na forumi od prejšnih pogovorov.
Zanima me glede JDB programatorja, če glede na to da ni da usb je problem v napajanju? ali deluje brezhibno? In če mora imet programator kaki program gor? ali računalnik oz. program(npr. icprog.) kar zazna povezavo z PICem. Rad bi si naredil doma svoj programator in me zanima kaj in kako ker nebi rad delal v naprej in delal napačno.
Hvala za odgovore , in potrpljenje na začetna vprašanja _________________ Edina stvar ki ti je nemorejo nikoli vzeti je znanje! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Tonci Član

Pridružen-a: Tor 05 Avg 2008 18:14 Prispevkov: 629 Aktiv.: 2.92 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Čet Okt 15, 2009 10:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Kupi pickit2! Cena je 35€. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Sk Neznanec

|
Objavljeno: Čet Okt 15, 2009 11:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
V kateri trgovini pa jih imajo? Ker na internetu je samo navedeno ali pa katera od tujih trgovin kar pa šteje tudi veliko poštnino. _________________ Edina stvar ki ti je nemorejo nikoli vzeti je znanje! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 5.99 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 16, 2009 11:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Greš do recimo IC-ja / HTE-ja .... itd in jim tam poveš kodo s Farnella, pa ti ga bodo naročili. Pri nekaterih pride nekoliko dražje kot je sam produkt pri farnellu, pa vseeno ceneje kot če bi plačal še polno poštnino Sicer pa je pri Farnellu poštnina 10€, kar pa tudi ni tako zelo veliko. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
red_mamba Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56 Prispevkov: 1486 Aktiv.: 6.01 Kraj: Yogyakarta
|
Objavljeno: Pet Okt 16, 2009 11:44 am Naslov sporočila: |
|
|
jaz sem pickit2 dobil iz dežel vzhajajočega sonca za đabe pa dela super  _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Tonci Član

Pridružen-a: Tor 05 Avg 2008 18:14 Prispevkov: 629 Aktiv.: 2.92 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Pet Okt 16, 2009 1:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poštnina je 5€ pri farnellu! Na cene pri farnellu je treba upoštevati še davek. tako da računaj sam programator cca 45€ v ponedeljek pri tebi doma link |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Sk Neznanec

|
Objavljeno: Pet Okt 16, 2009 3:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
OK. hvala bom razmislil oz. priporočal prijatlu. Me pa zanima če se to ko so doma narejeni programatorji kak deluje tota povezava? prek COMx in gre direkt na PIC? al je vmes še kaj? _________________ Edina stvar ki ti je nemorejo nikoli vzeti je znanje! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1019 Aktiv.: 4.12 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Pet Okt 16, 2009 7:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Sk je napisal/a: |
| Me pa zanima če se to ko so doma narejeni programatorji kak deluje tota povezava? prek COMx in gre direkt na PIC? al je vmes še kaj? |
Klikni na zgornjo ikonico "IŠČI" in vanj vpiši "JDM"(brez narekovajev" in potem preberi malo o teh programatorjih. Imaš tam ogromno napisanega o tem
Lp Srečko
PS pa potrudi se pist Slovensko. _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 5.99 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Okt 17, 2009 11:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Sk je napisal/a: |
| OK. hvala bom razmislil oz. priporočal prijatlu. Me pa zanima če se to ko so doma narejeni programatorji kak deluje tota povezava? prek COMx in gre direkt na PIC? al je vmes še kaj? |
Doma narejen ICD2 na USB-ju uporablja za povezavo USB priključek in nič vmes  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
martin.traktor Neznanec

Pridružen-a: Tor 09 Nov 2010 11:28 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Tor Nov 09, 2010 6:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Jaz bi tudi rad dobu to knjigo, ker pa [slovenščina je zame španska vas] nov uporabnik bom mogu še počakat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 17.76 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Tor Nov 09, 2010 8:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
| Saj je neboš mogel ker je datoteka okvarjena. Obišči Svet elektronike ter jo kupi saj ni tako draga. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|