|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Dardaj Neznanec

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2011 16:36 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jan 02, 2011 4:43 pm Naslov sporočila: Car PC |
|
|
Pozdravljeni!
Iščem nekoga, ki bi se spoznal na Car PC. Namreč preko ebay -a sem kupil Car PC, ki pa ima to obupno lastnost, da ima res zanič uporabniški vmesnik. Poizkusil sem že večkrat inštalirati več uporabniških vmesnikov, vendar brez uspeha. Zato iščem nekoga, ki bi mi znal "to čudo" narediti uporabniku prijazno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.55 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Ned Jan 02, 2011 6:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem kje vidiš kakšno čudo. Je samo PC z operacijskim sistemom (Windows, Linux) in prilagojenim napajalnikom za avtomobilsko napetost (12V).
Ko se operacijski sistem naloži se avtomatično naloži tvoj uporabniški vmesnik.
Teh vmnesnikov je pa kar nekaj, tako zastonj, kot plačljivih in tako za Windowse kot za Linux. Na Netu imaš kar nekaj forumov, mislim, da je tudi slovenski med njimi, na to temo.
Ne vem sicer koliko te je zadeva koštala, vendar dobiš vse sestavne dele tudi v SLO, od mikro osnovnih plošč naprej, do napajalnikov za avto. Nestandardni sestavni deli so samo napajalnik in LCD panel občutljiv na dotik, vse ostalo pa prosto po Prešernu.
Torej, to ni nikakršno čudo, zato veselo prste na tipkovnico in Googlat. Vse se najde! _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni