|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
S57NNT Član

Pridružen-a: Pon 21 Sep 2009 7:50 Prispevkov: 298 Aktiv.: 1.55 Kraj: Ljubljana - okolica
|
Objavljeno: Tor Maj 10, 2011 6:16 am Naslov sporočila: |
|
|
SamoR je napisal/a: |
Kar nekaj sodobnih avtomobilov ima manj kot 700 kg, pa so vsi homologirani. Problem ni v varnosti takih avtkov temveč v nevarnosti voznikov v "podaljških moškosti". |
S tem se pa 100% strinjam. _________________ Preprostost še ne pomeni zaostalosti!
(Aleksander Sergejevič Jakovljev) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastiant Član

Pridružen-a: Čet 20 Jul 2006 11:43 Prispevkov: 1814 Aktiv.: 7.87 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Tor Maj 10, 2011 7:33 am Naslov sporočila: |
|
|
DonFelipe je napisal/a: |
......Predvidena so za tiste,ki vozniškega izpita za avto ne zmorejo narediti ali pa jim je bilo odvzeto zaradi starostnih oziroma zdravstvenih razlogov................ |
Sem brez besed!  _________________ LP Sebastian |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ferdo Član

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:10 Prispevkov: 354 Aktiv.: 1.49 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Tor Maj 10, 2011 9:30 am Naslov sporočila: |
|
|
Moje mnenje je, da ste totalno skrenili s poanto teme, zabluzili do konca. Nastalo je le prerekanje... , pametnih zaključkov pa bolj malo... In ni mi jasno, kakšno povezavo ima vse tole z avtoelektriko??!!!? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.01 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Maj 10, 2011 11:03 am Naslov sporočila: |
|
|
ferdo je napisal/a: |
Moje mnenje je, da ste totalno skrenili s poanto teme, zabluzili do konca. Nastalo je le prerekanje... , pametnih zaključkov pa bolj malo... In ni mi jasno, kakšno povezavo ima vse tole z avtoelektriko??!!!? |
Ras je !  _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni