www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Prenos starih podatkov na nov PC

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.12
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 28, 2006 4:13 pm    Naslov sporočila:  Prenos starih podatkov na nov PC Odgovori s citatom

Pozdrav
Malo cudno sem se izrazil v naslovu..
Namrec, koncno sem si kupil nov PC. Rad pa bi prenesel nekaj stvari iz starega na novi. Predvsem gre tu za MS outlook express (stara prejeta in poslana posta) imenik sem si exportiral, tako da ni problema in gesla ter priljubljene strani iz mozle firefoxa. Mogoce tudi za MSN...
Se komu sanja? Jaz sem kar enostavno presnel direktorije, ampak ocitno ne gre tako enostavno.... Confused

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.61
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 28, 2006 4:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za Outlook express si skopiraj tole mapo:
C:\Documents and Settings\{uporabniško ime}\Local Settings\Application Data\Identities\{nek GUID}\Microsoft\Outlook Express
_________________________________________ ^ skrita mapa
Za mozillo pa je tako, da je najenostavneje izvozit zaznamke v obliki HTML potem pa to importirat nazaj na novem računalniku.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
SimonS
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 28, 2006 7:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uspeh!
Hvala!
No one gesla si bom pa ze prepisal!
Pa okoli MSN se komu sanja ?

strobos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 12:19
Aktiv.: 3.06
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 28, 2006 10:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo,

za msn misliš messengerja? Za tega ne rabiš nič shranjevat, ker imaš vse kontakte na njihovem serverju.

lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
SimonS
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 28, 2006 10:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aha sem opazil, ko sem se povezal na net.
No hvala za vse pomoci. [slovenščina je zame španska vas] imam vse reseno. Sem mislil, da bo bolj bolec prehod na nov PC

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni