|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.45 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Tor Avg 30, 2011 4:13 pm Naslov sporočila: Vdor na Logitech Slovenija? |
|
|
Ne vem ali se samo meni zdi ali je nekaj hudo narobe na njihovi spletni strani? Namreč, če za regijo izberem Slovenija ali Hrvatska, ne morem brskati po izdelkih vendar me vrže na neko xy stran, pri kateri me Avast opozori, da gre za grožnjo..
Gre se pa za tole stran:
Logitech Slovenija
Link je v tem kontekstu:
Izdelki
Razširite doživetje digitalnega sveta: odkrijte Logitechovo
zbirko izdelkov,
Kliknite tukaj
Sedaj pa ne vem, je res možno, da so jim vdrli na stran?
LP _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Tor Avg 30, 2011 4:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bo res nekaj takšnega. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jvolk Član

Pridružen-a: Ned 05 Mar 2006 1:14 Prispevkov: 737 Aktiv.: 3.14 Kraj: okolica Divače
|
Objavljeno: Tor Avg 30, 2011 4:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni normalno odpre katalog na http://eyemag.se/. Spletna stran se ukvarja s kalogi na spletu, verjetno je Logitech njim dal kataloge v izdelavo (je pa malo čudno da nimajo tega na svoji strani). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.45 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Tor Avg 30, 2011 6:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni strani odpre, Avast zazna virus  _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni