www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Avtoradio na VW ugasne po 10 minutah
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
chrom15
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 29 Avg 2011 16:56
Aktiv.: 0.02
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 30, 2011 9:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Torej, so mi povezali kar direktno na akumulator in sedaj lepo dela.

Sta se mi pa prižgali lučki za motnje v ABS sistemu in lučka za motnjo v ASP sistemu.

To lahko še samo znorim!

Hvala Vam vsem za pomoč, ima kdo kako idejo kaj je sedaj narobe?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Alex17
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Feb 2010 21:46
Aktiv.: 2.55
Kraj: Ljutomer

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 30, 2011 11:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Priklopi tako kot je bilo prej, da vidiš, če lučki ugasneta Mr. Green
Nazaj na vrh
piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.42
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 31, 2011 8:49 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Po menjavi akumulatorja se VWjem prižgeta ti dve lučki, ker se mi zdi, da izgubi kalibracijo za položaj volana. Rešitev je, da pelješ naravnost kakih 100m s hitrostjo 30-50km/h in lučke bi morale ugasnit.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fatmir
Član
Član

Pridružen-a: Pon 04 Feb 2008 17:36
Aktiv.: 0.75
Kraj: Severna Primorska-Idrija

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 02, 2011 3:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

chrom15 je napisal/a:
Prej je bil notri originalni radio, ki pa je imel neko napako, da mi je izpraznil akumulator, ko je bil avto ugasnjen, drugače je delal b.p.

Kaj torej narediti? Čudno mi je, da se izklopi vedno po natanko istem intervalu, nikoli recimo po 1 minuti ali kaj takega...

Če ti je avtoradio praznil akumulator, se pravi, da si že enkrat menjal avtoradio original z originalom, ki pa se slednji ne ujema z računalnikom.

Če se ti pa sedanji avtoradio ugaša na določen čas, se pravi da ne dobiva kodo iz računalnika na vsake tolike intervale. Potrebno je vse skupaj pravilno sprogramirat nastavit. Na uradni servis kar pozabi!
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.75
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 02, 2011 6:42 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zakaj? Po moje bodo naredili, zakaj ne, samo zaračunali bodo Dancing
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 499 dni