|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Misek Član

Pridružen-a: Pon 23 Jan 2006 10:01 Prispevkov: 96 Aktiv.: 0.41 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Tor Nov 22, 2011 8:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Misek je napisal/a: |
Ima kdo podatek kolk toka naj bi teklo skozi svečko?
Matjaž: Tudi sam sumim malce termostat, vendar ne vem kje se nahaja. Mi je pa termostat sumljiv zato ker recimo zjutraj pri -4 stopinjah, kontrolna lučka za grelne svečke ugasne po cca 15s. Ko pa sem mel svečke zunaj in jih priključil na akumulator pa je po 15s zažarela mogoče cca 1cm grelnega telesa. |
No tale post bom malce poravil. Zunanja temperatura -4°C in kontrolna lučka ugasne po 3s  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.70 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Nov 22, 2011 8:54 am Naslov sporočila: |
|
|
Nisi napisal katerega TDI-ja imaš. So razlike ja - jaz sem imel na Passatu sistem črpalka-šoba (tip motorja AJM, 85kW) in je bila (med ostalim) za enake simptome kot pri tebi kriva tandem-črpalka, se pravi nizkotlačna črpalka oziroma tista ki je dovajala nafto do šob (v motornem prostoru). Ko so jo zamenjali, je avto vžigal kot nov. _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Misek Član

Pridružen-a: Pon 23 Jan 2006 10:01 Prispevkov: 96 Aktiv.: 0.41 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Tor Nov 22, 2011 9:25 am Naslov sporočila: |
|
|
elson2k je napisal/a: |
Nisi napisal katerega TDI-ja imaš. So razlike ja - jaz sem imel na Passatu sistem črpalka-šoba (tip motorja AJM, 85kW) in je bila (med ostalim) za enake simptome kot pri tebi kriva tandem-črpalka, se pravi nizkotlačna črpalka oziroma tista ki je dovajala nafto do šob (v motornem prostoru). Ko so jo zamenjali, je avto vžigal kot nov. |
Letnik je 2000,sistem boshpumpa, 1.9 TDI 66kW |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.70 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Nov 22, 2011 9:29 am Naslov sporočila: |
|
|
Bom povprašal kolega, ki je mojster z dolgoletnimi izkušnjami na Boschpumpa sistemih, kaj bi lahko bilo. Je že kar nekaj misterijev razrešil  _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 23.98
|
Objavljeno: Tor Nov 22, 2011 2:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tisto dodatno pumpo za gorivo so nekateri odmontirali ven - počilo ohišje in jim je vleklo zrak noter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni