|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.01 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Pon Maj 15, 2006 1:35 am Naslov sporočila: Kakšne motorje in vodila imate pri CNC? |
|
|
Pozdravljeni!
Trenutno sem v fazi zbiranja materiala za izdelavo CNC rezkalnika. Pa me zanima koliko navora imajo vaši koračni motorji, kakšen premer imajo vaša vodila in koliko so dolga? Zanima me tudi kaj vse lahko rezkate - katere materiale?
Vem da sta na to temo odprti že (vsaj) dve temi, ampak se mi zdita kar obširni (pa verjetno se je od takrat že kaj spremenilo oz. je kdo kaj novega ugotovil in/ali izdelal) in zato mislim, da je dobro odpreti eno bolj usmerjeno temo. _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.87 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Maj 15, 2006 9:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Domenius,
Z namenom zbiranja materiala sem na forumu odprl posebno spročilo, tako da bo vse enem mestu. Če bo potreba, jo bomo razširili. Tvoje sporočilo sem prenesel tja. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.01 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Pon Maj 15, 2006 10:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Aha, sem mislim da je tam debata kje je kdo kaj kupil in ne opis kupljenega. Se opravičujem za smetenje. _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni