www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Forum na novi lokaciji
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 22, 2006 1:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mozno je, da je preizkusil ravno v trenutku, ko se je zamenjal IP, doticni DynDNS pa si vzame svojo minuto za DNR TTL ... noben lastnik tovrstne storitve ne bo pristal na krajsi interval (ceprav je TTL mozno nastaviti na manj kot eno minuto), se bolj verjetno pa je, da je izbrani interval dolg vec kot eno minuto (npr. 5 ali 10 minut). V tem primeru bi bil rezultat nalaganja (s starim cache-em) nekaj takega, kot si omenil.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.99
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 22, 2006 2:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

borisz je napisal/a:
Iztok, tale odgovor ti ne bo pomagal, zdržati pa tudi nisem mogel Laughing
Zgleda, da bogataši z dlančniki ne morejo več dostopati, ta ubogi, ki imamo samo PCje pa lahko Shocked
(šala, da ne bo kakšne hude krvi)

lp

Boris

Ha, ha ... sposobnosti mojega 2 leti starega dlančnika so skoraj enake mojemu "oldtimer" PCju staremu 5 let ... Laughing ... in ti meni bogataš. Wink
Uživaj dalje ... Very Happy

@frenki, sem poizkusil z direktnim vpisom IPja, vendar me postavi takoj na prejšnjo stran foruma in po avtomatski preusmeritvi javi isto ... da ne more najti strani.
Bova res enkrat poizkusila skupaj.

@Sokrat, to poizkušam že nekaj dni večkrat dnevno. Misliš, da sem vedno uspel ujeti tiste "neprave" trenutke? Think

Je kdo na forumu, ki na novo stran dostopa preko dlančnika, brez problemov kakršne imam jaz?
Nazaj na vrh
Bozo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21
Aktiv.: 2.79
Kraj: Lendava, Trimlini

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 22, 2006 3:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim da Mare69 uporablja občasno dlančnik, kontaktiraj ga.
Lp
Božo
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 22, 2006 11:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Iztok, drugace si ob tvojem opisu ne znam razloziti. Povezavo imas najbrz pravilno nastavljeno, sicer ti nobena stran ne bi delovala Confused

Edit: ja, uro imam nastavljeno narobe in res grd moire ... v normalni velikosti je slika OK.

forum.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  618.97 KB
 Pogledana:  36 krat

forum.jpg

Nazaj na vrh
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.70
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 22, 2006 11:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Morda je problem z resolvanjem. Proizkusi na roke resolvati IP in ime foruma z nslookup-om. Nslookup deluje najbolje iz command prompta.

Jur
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.62
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 23, 2006 10:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

frenki je napisal/a:

Torej forum je trenutno na običajnem ADSL-ju in temu primerno je pričakovati občasno kaka ozka grla. Računam, da se bo stvar v doglednem času popravila.

Torej imaš server sedaj doma na ADSL priključku? in če je tako, kateri paket imaš?
Vidim, da test prepustnosti kaže precej nizko hitrost
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni