|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
cero Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37 Prispevkov: 1179 Aktiv.: 4.97 Kraj: vipava
|
Objavljeno: Tor Jul 31, 2012 9:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
izparilci imajo preračunano debelino stene da je potrebna dopolnitev plina nekako v 5 do 7 letih.
Znimivo tudi pri novejših boljših direct-drive pralnih strojih, se hvalijo z garancijo motorja 10 let. Prodajalca potem uprašam koliko imajo pa garancijo na krmilnik motorja, pa pogleda žalostno in reče dve leti imajo vsi, ne glede na proizvajalca. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53 Prispevkov: 3580 Aktiv.: 15.98
|
Objavljeno: Sre Avg 01, 2012 12:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Pri nas v kuhinji stoji gorenjski hladilnik. Ni bil ravno poceni, ker je malo nekega dizajna zraven- vrata so zaobljena in je srebrne barve.
Po enem letu so vrata odpadla, ko sem videl, kako so narejeni tečaji, me je skoraj kap. Vrata so iz neke vlečene plastike, tečaj je pa samo luknja v to plastiko, ki se je potem zlomila, da so vrata odpadla. Sem moral iz pločevine narediti večji tečaj in ga na večji površini prikovičiti na tisto plastiko, da zdaj drži. Izgleda pa slabo.
Zadnji gorenjski aparat pri meni!!! _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Soap Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2010 8:48 Prispevkov: 42 Aktiv.: 0.23 Kraj: Vzhodna slo
|
Objavljeno: Sre Avg 01, 2012 12:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
kondenzator je napisal/a: |
Ekola...hladilnik je doma...in sicer Gorenje NRK 65 SYW, V Merkurju je v akciji, poleg tega imajo danes še dodatni popust. Sem pa malo potečnaril glede kompresorja in so me peljali v skladišče, kjer sem enostavno izbral Danfossovca
P.S.: Zdaj šele vidim kako s....e so 17 let stari hladilniki, Tale je v eni uri iz +25 ohladil na - 10 C  |
Naj ti dobro služi, veliko hladnih pirov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kondenzator trgovec
Pridružen-a: Čet 29 Sep 2011 19:05 Prispevkov: 79 Aktiv.: 0.47
|
Objavljeno: Sob Avg 04, 2012 3:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Soap je napisal/a: |
Naj ti dobro služi, veliko hladnih pirov.  |
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni