|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Bgrguric Član

Pridružen-a: Pon 28 Maj 2012 14:44 Prispevkov: 105 Aktiv.: 0.66 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Sre Avg 08, 2012 1:05 pm Naslov sporočila: Citoren saxo |
|
|
Pozdravljeni ! ne dolgo nazaj sem kupil ta avto letnik 2002 bencinar 1.1 in sedaj ga počasi popravljam zanima me pa naslednje: Zakaj mi pod števcom za obrati tam ki so kilometri ne prikazuje koliko je olja ker v knjigi piše da mora kazati tukaj pri meni pa ne , Zakaj mi ne osvetli tisit del ko vklopiš hlajen je gretje ker en čas ko sem se vozil po luknjasti cesti se prižgalo in lepo svetilo sedaj pa spet ne ali je kje slab stik na armaturi pa lepo sveti , Ko sem menjal baterijo na daljinskem mi je držala slab mesec in se že izpraznila zakaj ne zdrži baterije več ali je bila mohoče že v trgovini slaba ali jo kaj prazni . To je vse lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.21 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Čet Avg 09, 2012 10:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Kupil si citroena....  _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bgrguric Član

Pridružen-a: Pon 28 Maj 2012 14:44 Prispevkov: 105 Aktiv.: 0.66 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Pet Avg 10, 2012 6:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja zakaj pa ne dber avto samo to me še [cenzurirano] drugo pa je ok |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jereb007 Član

Pridružen-a: Tor 25 Mar 2008 20:28 Prispevkov: 37 Aktiv.: 0.18 Kraj: krmelj
|
Objavljeno: Pet Avg 10, 2012 6:42 am Naslov sporočila: |
|
|
1 - preveri senzor za nivo olja, če ga sploh ima, na teh avtih jih še nisem videl
2 - menjaj žarnice za osvetlitev
3 - ne vem, mogoče je res stara baterija _________________ POZOR!
ŠTROMAR V IZOBRAŽEVANJU! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni