|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.02 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sre Okt 03, 2012 4:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
SamoR je napisal/a: |
.....
No, ja. Že res, da je cena električne energije samo majhen del računa, pa vendar se mi po zamenjavi distributerja pozna na mesečni položnici. Plačujem približno 15€ manj na mesec. |
Če bi jaz imel takšen prihranek, bi plačeval še samo 6,92€.
Daj, povej mi katerega distributerja naj izberem. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.12 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Okt 03, 2012 5:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
SamoR je napisal/a: |
No, ja. Že res, da je cena električne energije samo majhen del računa, pa vendar se mi po zamenjavi distributerja pozna na mesečni položnici. Plačujem približno 15€ manj na mesec. |
Klinc gleda takšno nakladanje oziroma debato, kot učeno temu danes pravite.
Mogoče je res prihranek 15€/mesec ampak potem moraš imeti porabo okoli 2MWh/mesec, kar je vsaj za 5-6 gospodinjstev ali pa kakšen obrat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 11.99 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Sre Okt 03, 2012 11:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Porabim 14400 kWh na leto
Priključna moč 7kW
ET
Po izračunski tabeli Agencije RS za okolje bom z zamenjavo E3 z GEN-i prišparal kar zajeten znesek.
Če pa bo to res, bom povedal naslednje leto  _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.74 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2012 10:00 am Naslov sporočila: |
|
|
HyperSonic je napisal/a: |
PDF extract iz tabel je - neuporaben, nima strukture, je samo spisek teksta |
sicer malce pozno, ampak vseeno...gornji stavek je ena večjih neumnosti, ki sem jih prebral zadnje čase  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2012 10:10 am Naslov sporočila: |
|
|
protoncek je napisal/a: |
sicer malce pozno, ampak vseeno...gornji stavek je ena večjih neumnosti, ki sem jih prebral zadnje čase  |
Hehehe.... a svoje prispevke bereš? _________________ Danes je težko biti budala, konkurenca je velika, pa še dokazovati se moraš večkrat na dan.
Sem ogledalo: Nisem kriv, če v meni vidite nekaj kar vam ni všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.74 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2012 10:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Nope, vedno pišem na slepo. Tvoje pa berem, ja...
Obstaja razlika med neumnostjo, ki je dejstvo in neumnostjo, ki jo nekdo napiše. Si že naredil kakšen PDF? Očitno ne. Nasvet: namesti si PrimoPDF (ali karkoli podobnega), odpri excel-->datoteka-->natisni-->izbereš PrimoPDF. Nastane prav lep graf, nič razmetanih stvari ali "samo spisek teksta". |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.99 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2012 12:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dovolj bo !
 _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 501 dni