www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Poceni elektrika
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.20
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 24, 2010 7:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

marko! je napisal/a:
Kdo pa potem preverja stanje ob koncu leta, oz kdo preveri, da se jaz ne lažem in sem sporočal prenizke znezke?

Se opravičujem, sem pozabil na tvoje vprašanje. Povsem enako bo kot sedaj. 1x letno bo prišel nekdo od elektra popisat števec. Še več, prišel bo isti mesec kot je hodil vsa leta prej.

Pravzaprav bo še en obisk več. Nekaj dni preden boš postal komitent novega dobavitelja, ti bodo števec ravnotako popisali.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dejanjancar
Član
Član

Pridružen-a: Pet 10 Feb 2006 20:18
Aktiv.: 0.33
Kraj: Tomačevica

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 28, 2010 10:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

Če ima kdo mogoče kake težave glede menjave dobavitelja na GEN-I kar mail na zasebno bom odgovoril na vsa vprašanja.

LP, DJ
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
marko
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Jan 2004 15:14
Aktiv.: 3.18

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 28, 2010 10:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

dejanjancar je napisal/a:
Pozdravljeni,

Če ima kdo mogoče kake težave glede menjave dobavitelja na GEN-I kar mail na zasebno bom odgovoril na vsa vprašanja.

LP, DJ

Živjo,

jaz bi kar izkoristil priloznost in vprasal glede akcije prvi mesec 0 €. Poslal sem vlogo kakšen teden nazaj, odgovora še nisem dobil, ali to pomeni, da sem še v roku akcije ali je to od uradnega datuma naprej?

Hvala!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dejanjancar
Član
Član

Pridružen-a: Pet 10 Feb 2006 20:18
Aktiv.: 0.33
Kraj: Tomačevica

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 30, 2010 11:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Živjo,

Zaradi velikega števila menjav lahko da boš odgovor dobil malo bolj kasneje ampak nič hudega. Če se izpolni obrazec pred 31.12.2010 si še zmeraj v akciji mesec za 1 evro. Če pa mi pod zasebno zaupaš ime in priimek ti lahko vse preverim.

LP.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
tuma
Član
Član

Pridružen-a: Čet 10 Feb 2011 6:02
Aktiv.: 0.06

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 10, 2011 5:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem pri Gen-i ju že leto in pol in verjemite mi da sem več kot zadovoljen.
Račun je manjši od elektro ljubljana za 30-40 eurov to se pa že pozna pa še 1 mesec sem imel zastonj električno energijo samo davke sem plačal. Very Happy
Nazaj na vrh
Lojz
Član
Član

Pridružen-a: Pet 11 Apr 2003 8:31
Aktiv.: 2.82
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 10, 2011 9:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tuma je napisal/a:
Račun je manjši od elektro ljubljana za 30-40 eurov to se pa že pozna pa še 1 mesec sem imel zastonj električno energijo samo davke sem plačal. Very Happy

30-40 evrov nižji račun? Shocked Boo hoo! Koliko pa imaš (si imel) račun za elektriko?
Sigurno ti je kak velik porabnik crknil ali pa ga ne uporabljaš več. Laughing

satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.49
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 10, 2011 9:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tuma je napisal/a:

Na leto?
Nazaj na vrh
kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.73
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 25, 2012 12:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Verjetno je mislil na leto.

Da malo temo dvignem iz prahu. Zanima me, tisti ki ste že od vsega začetka, kar obstaja tale Gen-i naleteli pri njih na kakšna negativna in pozitivna presenečenja? Nazadnje nam je sosed v pogovoru omenjal, da se mu je menjava dobavitelja iz elektra primorske izplačala in naj bi plačeval 2€ manj na mesec pri Geni-ju. Sprašujem pa se kakšni so potem poračuni?
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.74
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 25, 2012 1:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

poračunov ni, če vsak mesec sproti javljaš stanje - v tem primeru se registriraš na moj gen-i in lepo vpišeš stanje vsakega prvega v mesecu.
Če pa imaš že elektronski števec se stanje javlja samodejno.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
korosecs
Član
Član

Pridružen-a: Sob 22 Jan 2011 23:27
Aktiv.: 1.09
Kraj: Ribnica

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 25, 2012 2:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko se prijaviš tudi na brezplačni sms opomnik in oddaš odčitek preko mobilne strani ... mi je že parkrat prišlo prav Wink

Tudi pri nas so zneski 3-4 evre nižji (ET števec , kar nekaj porabe )
Nazaj na vrh
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.49
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 25, 2012 7:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

korosecs je napisal/a:
Lahko se prijaviš tudi na brezplačni sms opomnik in oddaš odčitek preko mobilne strani ... mi je že parkrat prišlo prav Wink

Tudi pri nas so zneski 3-4 evre nižji (ET števec , kar nekaj porabe )

3 EURe pri kakšnem znesku?
Nazaj na vrh
kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.73
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 25, 2012 7:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmm, moja mati ni računalniško pismena tako, da bi morala menjati števec. Ti ga oni menjajo brez doplačil?
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.74
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 25, 2012 7:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

pri meni je tako, da so bile prejk položnice 90, 95, 87....zdaj so pa 85, 87, 82... torej recimo 5 do 10 evrov mesečno. torej ranga 50-100 evrov letno. No, kakorkoli že, ne poberem jih na tleh, zaslužit jih je treba, kar seveda pomeni da se splača.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 11.99
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 25, 2012 10:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Smo že premlevali o tem v neki drugi temi...
Po kalkulaciji se bo meni poznalo čez 200 EUR na leto pri 14400 kWh letne porabe.

rudiP
Član
Član

Pridružen-a: Tor 07 Avg 2007 15:30
Aktiv.: 5.67
Kraj: KOPER

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 26, 2012 5:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Adi pri katerem distributerju si sedaj?
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 5 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 501 dni