|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Neron Član

Pridružen-a: Pet 15 Jul 2005 11:02 Prispevkov: 12 Aktiv.: 0.05
|
Objavljeno: Pet Jul 14, 2006 8:02 am Naslov sporočila: Eksplozijsko neogrožen prostor |
|
|
Pozdravljeni,
mene zanima katera institucija je pristojna, da naredi pregled prostora ali je eksplozijsko neogrožen prostor ali prostor s cono nevarnosti 2 ali podobno.
IVD je naredil Elaborat eksplozijske ogroženosti za prostor, ki daje dve možnosti tega prostora: ali je Cona nevarnosti 2 ali pa Eksplozijsko neogrožen prostor ob določenih pogojih. Ker mi te pogoje izpolnjujemo bi moral sedaj prava institucija to preverit in potrdit.
Mene torej zanima katera je ta institucija.
Hvala za pomoč,
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Pet Jul 14, 2006 3:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da SIQ tudi opravlja nekatere stvari s področja protieksplozijske zaščite. Povprašaj tam. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hribuc Neznanec

Pridružen-a: Pet 04 Avg 2006 9:13 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Pet Avg 04, 2006 9:17 am Naslov sporočila: Akreditiran laboratorij |
|
|
Elaborat eksplozijsko ogroženega prostor definitivno pregleda in potrdi SIQ, oddelek za protieksplozijsko zaščito. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni