|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.57 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 8:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
ja se strinjam pravila morajo biti... sam v nos mi gre ko sem naredil res veliko da bi ta vodila dobil od ogleda v živo do predračunov za nove palice v trgovini do priprav na obdelavo šasije katera stoji že 2 leti tam v kotu zaradi pomanjkanja financ,
potem pa to pravilo mesec nazaj uvedeno za katerega stavim obe roki ve le peščica na forumu... in jz sem pač samo prvi ki je po domače na***al _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.69 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 8:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni se je to pravilo na začetku tudi čudno zdelo, kasneje pa sem potuhtal, da niti ni tako slabo. Vsaka medalja ima dve plati oz. vsako vodilo ima dva konca..
Mogoče pa si jih razdelita, če jih je dovolj. In ponudniku vodil še en sixpack, ker je fajn poba  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.57 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 8:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Branez je napisal/a: |
folc je napisal/a: |
.....
me pa resno zanima koliko članov se dejansko zaveda tega 2-min pravila ..... |
Jaz! Ali niso pravila zato da se jih držimo? In tukaj sem to izkoristil. |
kolikor vidim sta tam oba dobila monitor ... tu pa močno dvomim da bova oba dobila vodila in vozičke _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 8:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Meni se je to pravilo na začetku tudi čudno zdelo, kasneje pa sem potuhtal, da niti ni tako slabo. Vsaka medalja ima dve plati oz. vsako vodilo ima dva konca..
Mogoče pa si jih razdelita, če jih je dovolj. In ponudniku vodil še en sixpack, ker je fajn poba  |
žal mi deljenje ne pride kaj preveč v poštev.. ker sva s Simonom kar precej časa porabila da sva vse premerila in premislila kako bi moj stroj z razpoložljivimi deli (vodila in vozički) porabila najbolj učinkovito in na koncu so samo 3-je vozički ostajali za prvo varianto ... a drugo pa eden
tir je pa cca 250€+ 1m _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 8:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
žal mi deljenje ne pride kaj preveč v poštev.. ker sva s Simonom kar precej časa porabila da sva vse premerila in premislila kako bi moj stroj z razpoložljivimi deli (vodila in vozički) porabila najbolj učinkovito in na koncu so samo 3-je vozički ostajali za prvo varianto ... a drugo pa eden
tir je pa cca 250€+ 1m |
Kaj hudiča si mu pa potem pustil, da daje to na licitacijo! Si mu moral dati dovolj pa konec. Sploh, ker si že bil pri njem. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.75 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
gumby je napisal/a: |
Konec licitacije mora bit določen, ker ne poteka v živo (ne moreš pričakovati, da bodo vsi interesenti 24/7 poleg računalnika). Če ob tem času ni novih ponudb, se konča. |
Zakaj potem opažam, da so pravila nefer? Poskušal sem z licitacijo, ki je bila kot se je kasneje izkazalo precej pred rokom končana. Bom pa sam predmete dal samo za kakšno uro ali dve, da do bolj fer. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lado Član

Pridružen-a: Pon 09 Feb 2004 13:22 Prispevkov: 1004 Aktiv.: 4.24 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 8:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bizgec65 je napisal/a: |
Preveč hude krvi se je pojavilo ob licitacijah.
Moj predlog: Če nekaj prodajaš, določi ceno, če podarjaš - podari!
Licitacije se ukinejo, vse ostalo je samo špetir. |
Se strinjam
Tudi na e-bay-u jkupim samo če je cena- če mi je pa predrago -pa ne kupim....
Sem mislil da tega tukaj ne ....to je komerciala...in zaslužkarstvo...
Drugačne pa so licitacije v živo....to je nekaj povsem drugega
Torej sem za ukinitev licitacij...na forumu..
lp
lad |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 8:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Kaj hudiča si mu pa potem pustil, da daje to na licitacijo! Si mu moral dati dovolj pa konec. Sploh, ker si že bil pri njem. |
da on to prodaja sem opazil šele na forumu....
pustila sva na licitaciji ravno iz principa poštenosti do ostalih ker tako jaz kot Simon nisva hotela kar vzeti iz licitacije da se nebi kdo tu na forumu vsajal in pritoževal ... zato sem pa tudi čakal do zadnje minute _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 8:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
pustila sva na licitaciji ravno iz principa poštenosti do ostalih ker tako jaz kot Simon nisva hotela kar vzeti iz licitacije da se nebi kdo tu na forumu vsajal in pritoževal ... zato sem pa tudi čakal do zadnje minute |
Potem pa moram reči, da si res osmoljenec in mi te je resnično žal. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gumby Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32 Prispevkov: 4066 Aktiv.: 18.41
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 9:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
kobranka je napisal/a: |
Poskušal sem z licitacijo, ki je bila kot se je kasneje izkazalo precej pred rokom končana. |
Link? _________________ Tule nisem več aktiven. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 9:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
lado je napisal/a: |
Sem mislil da tega tukaj ne ....to je komerciala...in zaslužkarstvo...
Drugačne pa so licitacije v živo....to je nekaj povsem drugega |
Ah ne, licitacija je čisto v redu stvar. Pokaže namreč kolikšna je realna vrednost nekega predmeta. Primerna je sploh, če se prodajalcu ne da ali pa ne utegne poiskati reference. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70790.71
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 9:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 9:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Umirite konje! O morebitnih spremembah, dopolnitvah pravil in podobnem se bomo pogovarjali potem, ko se bom(o) uspeli prekopat skozi vsa napisana "čreva" na to tematiko v tej in ostalih temah ki ste jih prijetno popackali.
Ob dejstvu, da komerciala, oglaševanje in podobno ni mainstream tega foruma
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 9:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Predlagam, da se na forumu samo objavijo stvari, ki bi jih licitirali, potem pa licitacija v živo. Keširaj in nosi!
Tako bi ubili dve muhi na mah, bila bi fer licitacija, pa še srečali bi se. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2012 9:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Branez je napisal/a: |
Predlagam, da se na forumu samo objavijo stvari, ki bi jih licitirali, potem pa licitacija v živo. Keširaj in nosi!
Tako bi ubili dve muhi na mah, bila bi fer licitacija, pa še srečali bi se. |
V živo lahko poteka na našem irc kanalu!? _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni