|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.81 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Tor Dec 18, 2012 8:51 am Naslov sporočila: popravilo BELKIN razdelilca |
|
|
Doma mi je nehal delovati internet in ''SKORAJ'' vse sem preveril razen da bi dal dovodni kabel direktno v ruter .
( no ampak tako ali tako ga bom zamenjal s takim ki ima WiFi )
No T-2 jevec je odkril da je prenapetostna zaščita v stiku , tako da so se varistorji verjetno žrtvovali .
Je kdo popravljal BELKINOV 7x razdelilec z mrežno in 230 zaščito
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
103.44 KB |
Pogledana: |
1 krat |

|
_________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.49 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Tor Dec 18, 2012 9:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Jah, odpri, razdri, pa bo.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
yacksy Član

Pridružen-a: Pon 23 Nov 2009 8:27 Prispevkov: 499 Aktiv.: 2.63 Kraj: Okolica Šmarjeških toplic
|
Objavljeno: Tor Dec 18, 2012 11:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Kolikor vem imajo te škatlice 5 let garancije. In če vanjo vdari strela, to šteje kot garancija (vsaj meni niso nikoli kompliciral).
Jaz sem jih pod garancijo menjal že kake 4. Ko ti zamenjajo napravo, dobiš novo 5-letno garancijo
_________________ [slovenščina je zame španska vas] happens. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1906 Aktiv.: 8.04 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Tor Dec 18, 2012 2:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Raje si omisli Iskrino ZES 76 ali kaj podobnega
Z Belkini nimam dobrih izkušenj - Nekatere odrežejo dobršen del visokih frekvenc in posledično zmanjšajo max. sinhronizacijo in stabilnost. Današnji modemi ne klepetajo več na 3kHz ampak frekvence segajo do 30MHz
_________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
int47 Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10 Prispevkov: 2105 Aktiv.: 8.88 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Dec 18, 2012 8:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem popravljal nekaj podobnega, le da je bil razdelilec bele barve in s 6-timi vtičnicami. Moj primerek je bil zalepljen, oz zavarjen. Pri odpiranju sem ga nekoliko razlomil.
Glede na to, da naj bi imel BELKIN neko super duper garancijo, pokliči na servis in vprašaj.
Mislim, da je distributer Alterna (po novem se nahajajo na območju Litostroja).
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 501 dni