|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zok Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59 Prispevkov: 1115 Aktiv.: 5.56 Kraj: Ponikva
|
Objavljeno: Tor Dec 11, 2012 3:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
meni so, po tem ko sem jih javno sklincal, povrnili kompletno kupnino.
Imam pa sam dva taka sistema: enega imam v avtomobilu (monitor brez gumbov, kamera seveda tudi, vezano na luc za vzvratno voznjo), drugega pa na mopedu - po avtocesti ni boljsega (monitor s tremi gumbi in enim vhodom, kamera z IR osvetlitvijo in menjanim objektivom ki je sedaj ozkokotni - vse skupaj napajano iz pozicijske luci).
Nimam pripomb - vse dela tako kot mora. Povej kaksen imas povezovalni kabel med kamero in monitorjem - navadno je poleg koaksialca za video signal se ena zila za pozitivni pol napajanja zraven; preko nje dobi monitor napajanje iz iste tocke kot kamera; maso dobi preko oklopa koaksialca. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Misija Član

Pridružen-a: Pet 15 Maj 2009 11:45 Prispevkov: 53 Aktiv.: 0.27 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Jan 09, 2013 9:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se opravicujem, dolgo casa me ni bilo sem gor, tako da sem zamudil zadnji prispevek. Kakorkoli, kamera in monitor sedaj delujeta, se zdaj mi sicer ni jasno kaj bi lahko bilo narobe, ampak sklepam, da je bil video kabel s katerim sem povezal kamero in monitor (je bil prilozen zraven). Ko sem s pomocjo 2 zic povezal kamero in monitor, je zadeva delovala. Sedaj koristim drug video kabel in zadeva funkcionira. Moram priznat, da vec kot super. Tako da hvala vsem za pomoc, tema se lahko zaradi mene zaklene! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni