|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
matejcek81 Član

Pridružen-a: Pon 16 Mar 2009 12:32 Prispevkov: 1526 Aktiv.: 7.70 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Apr 21, 2013 10:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdaj pa tako!
Zameriš ali ne, mi je vseeno. Pomagal sem ti od začetka te teme, ponudil sem ti pomoč (in rešitev) za ceno enega piva (beri 1€). In nimaš časa?!?
Ne bom ga klical, ker nima smisla. Nobenega nasveta ne upoštevaš. Zakaj bi se še trudil?
Tukaj kvasiš o avto-radijih iz lidla, bolhe.... Počasi postaja smešno!
LP
ps: ponudba še vedno velja. _________________ Če ne gre - ne obstaja! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sabbath Član

Pridružen-a: Tor 05 Feb 2013 13:37 Prispevkov: 66 Aktiv.: 0.44 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Ned Apr 21, 2013 10:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja zakaj pa je forum?Za probleme verjetno!Sem kupil danes novega v Big bangu(pioneer).Daj prosim samo ga vprašaj kaj pomeni tista plastika pa obljubim da se bom umaknil z tega foruma! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.00 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Apr 21, 2013 10:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dovolj bo. Zaradi preventive, da ne prekršiš prav vseh pravil, bom temo zaklenil. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni