|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2748 Aktiv.: 13.22 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Tor Jun 25, 2013 7:59 am Naslov sporočila: |
|
|
ramzes je napisal/a: |
Pozdravljeni!
Imam primer, kjer so tudi imeli nenavadno velik račun za električno energijo.
Bil je električni boljer 400L delal normalno, ampak ko sem ga razdrl je bilo toliko kamna okoli grelca za ne moreš verjet, če tega ne vidiš.
In zato velik račun.
LP |
Vidi se, da ne poznaš osnov fizike. Kamen v bojlerju ne povzroči nič večje porabe.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.41 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jun 25, 2013 11:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Tega pa nisem vedel:
Citiram: |
Vsak nov digitalen števec je t.i. Smart meter in ko pošilja signal brezžično dejansko ubija, saj z rušilno močjo WI-FI uničuje DNK. |
vir _________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2748 Aktiv.: 13.22 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Tor Jun 25, 2013 11:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Piroman, tole bi moralo iti v temo "šale". Tole je krimal, kar pišejo tele kvazi strokovnjaki. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.41 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jun 25, 2013 11:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem hotel dodat, da manjkajo samo še reptiloidi in David Icke pa sem jih hitro našel. Noro, vse modrosti življenja na eni web strani!
Ontopic: zadnje čase smo se ustalili pri povprečju 10-12 kWh/dan, kar se mi zdi normalno. _________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 Ur