|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sob Nov 30, 2013 11:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Frenki ne se sekirat. Forum deluje že enajsto leto. (Takrat, ko se je zagnal so nekateri pametni še vrerjetno "z lulčkom po pesku...") V tem času sam ne pomnim kake večje prekinitve, ki bi nastala zaradi nevestne administracije. Jaz za take uporabnike tukaj na forumu uporabim zeleni "X". Njihovo mnenje me pač ne zanima. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1905 Aktiv.: 8.04 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Sob Nov 30, 2013 11:57 am Naslov sporočila: |
|
|
frenki je napisal/a: |
- V 10+ letih obstoja tega foruma lahko na prste dveh rok preštejem tako načrtovane, kot nepredvidene izpade dela. In glede na to lahko trdim, da njegova razpoložljivost kljub prej navedenim dejstvom dosega zavidljivo visoke številke.
Lp, Frenki |
In to je treba javno pohvaliti - vsaka čast
Kritike pa verjetno letijo od " zeleni X " kot jim pravi Silvo  _________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tomazp Član

Pridružen-a: Sob 02 Feb 2008 13:24 Prispevkov: 559 Aktiv.: 2.64 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Nov 30, 2013 2:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kapo dol.
Drugače pa menim, da je večini jasno, da nobena stvar ne more biti 100%. Vedno se pa posvod najdejo tudi izjeme. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.87 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Sob Nov 30, 2013 7:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ta teorija odvisništva v bistu drži.
Za en dan nisem več vedel kaj bi, pa sem šel eno svetilko popravljati, ki je načeloma sploh ne bi.
Ne vem kaj bi bilo, če bi izpad trajal mesec dni. Verjetno bi se mi ustvarila kakšna pega v očesu  _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.07
|
Objavljeno: Sob Nov 30, 2013 7:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kapo dol za delovanje sistema.
ElGrigon, vse bi imel popravljeno, pa še mogoče sveže prepleskano.  _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BluPhenix Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54 Prispevkov: 1018 Aktiv.: 4.30 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Sob Nov 30, 2013 11:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, če bi ljudje plačevali članarino po pogodbi, ki obljublja neprekinjeno delovanje 24/265 bi še mogoče razumel, če bi nergali.
Ampak, elektronik.si deluje na volonterski bazi in neglede na to, prav zgledno deluje. Jaz sem tudi naletel na praznino, pa sem reku škoda, no sej bodo še porihtali in šel naprej.
Frenki, včasih, ko psi lajajo je najbolje iti mimo in se niti ukvarjati z njimi. ... _________________
Pravilo št. 1: Pišite slovensko, velja za vse.
TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KlavdijC Član

Pridružen-a: Sob 15 Avg 2009 16:26 Prispevkov: 1523 Aktiv.: 7.90 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Sob Nov 30, 2013 11:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čestitam..preveč dobro in brezhibno deluje pa je vse narobe ko ne deluje. Veliko znanja,volje,potrpežljivosti ter časa pa tudi kake
besede se razume s strani z urnikom vsakdana prepolno zasedenih vzdrževalcev ..Forum je pač dobil svoje mesto. Tako mora biti
Dokaz pridnosti skrbnosti ter vstrajnosti do vzdrževalcev sistema za skupno korist. Hvala
..malo več sem spajkal |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cero Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37 Prispevkov: 1179 Aktiv.: 4.98 Kraj: vipava
|
Objavljeno: Ned Dec 01, 2013 1:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdaj dokler je "železo še vroče" pa hitro anketo ustvarit, da se vidi koliko se pogreša forum in kaj komu pomeni izpad. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni