www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Odsotnost Elektronik.si
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.92
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 30, 2013 11:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Frenki ne se sekirat. Forum deluje že enajsto leto. (Takrat, ko se je zagnal so nekateri pametni še vrerjetno "z lulčkom po pesku...") V tem času sam ne pomnim kake večje prekinitve, ki bi nastala zaradi nevestne administracije. Jaz za take uporabnike tukaj na forumu uporabim zeleni "X". Njihovo mnenje me pač ne zanima.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
robert
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48
Aktiv.: 8.04
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 30, 2013 11:57 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

frenki je napisal/a:

- V 10+ letih obstoja tega foruma lahko na prste dveh rok preštejem tako načrtovane, kot nepredvidene izpade dela. In glede na to lahko trdim, da njegova razpoložljivost kljub prej navedenim dejstvom dosega zavidljivo visoke številke.

Lp, Frenki

In to je treba javno pohvaliti - vsaka čast Dancing

Kritike pa verjetno letijo od " zeleni X " kot jim pravi Silvo Mr. Green

Tomazp
Član
Član

Pridružen-a: Sob 02 Feb 2008 13:24
Aktiv.: 2.64
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 30, 2013 2:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kapo dol.
Drugače pa menim, da je večini jasno, da nobena stvar ne more biti 100%. Vedno se pa posvod najdejo tudi izjeme.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.87
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 30, 2013 7:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ta teorija odvisništva v bistu drži.
Za en dan nisem več vedel kaj bi, pa sem šel eno svetilko popravljati, ki je načeloma sploh ne bi.
Ne vem kaj bi bilo, če bi izpad trajal mesec dni. Verjetno bi se mi ustvarila kakšna pega v očesu Very Happy

Krampus
Član
Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07
Aktiv.: 9.07

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 30, 2013 7:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kapo dol za delovanje sistema.

ElGrigon, vse bi imel popravljeno, pa še mogoče sveže prepleskano. Very Happy

BluPhenix
Član
Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54
Aktiv.: 4.30
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 30, 2013 11:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, če bi ljudje plačevali članarino po pogodbi, ki obljublja neprekinjeno delovanje 24/265 bi še mogoče razumel, če bi nergali.

Ampak, elektronik.si deluje na volonterski bazi in neglede na to, prav zgledno deluje. Jaz sem tudi naletel na praznino, pa sem reku škoda, no sej bodo še porihtali in šel naprej.

Frenki, včasih, ko psi lajajo je najbolje iti mimo in se niti ukvarjati z njimi. ...

TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
KlavdijC
Član
Član

Pridružen-a: Sob 15 Avg 2009 16:26
Aktiv.: 7.90
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 30, 2013 11:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Čestitam..preveč dobro in brezhibno deluje pa je vse narobe ko ne deluje. Veliko znanja,volje,potrpežljivosti ter časa pa tudi kake
:angr: besede se razume s strani z urnikom vsakdana prepolno zasedenih vzdrževalcev ..Forum je pač dobil svoje mesto. Tako mora biti
Dokaz pridnosti skrbnosti ter vstrajnosti do vzdrževalcev sistema za skupno korist. Hvala
Applause..malo več sem spajkal
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.98
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 01, 2013 1:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdaj dokler je "železo še vroče" pa hitro anketo ustvarit, da se vidi koliko se pogreša forum in kaj komu pomeni izpad.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni