www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Samsung Wave

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
lojzek
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00
Aktiv.: 15.99

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 17, 2014 7:52 am    Naslov sporočila:  Samsung Wave Odgovori s citatom

Ali kdo premore v računalniku (oz. ve kje dobiti) slovenski firmvare za telefon Wave 1 (S8500)? In sicer verzijo 1.2

Verzijo 2.0 ni problem dobiti, ampak do starejše (originalne) se pa ne morem dokopat.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lojzek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 22, 2014 10:02 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še sem malce izgubljen, ampak sem se malo že navadil na angleško verzijo.

Bi pa še enkrat nekaj poprosil.

Če lahko kdo z dostopom do raznih "skladišč podatkov" najde datoteki S8500pnkg1 inn s8500motkg1. Najverjetneje bosta v zip formatu.

Ni to nič prepovedanega, je samo starejši slovenski firmware telefona, ki ga na uradnih straneh ni več. Nadomeščen je z novejšim, verzije 2.
Nazaj na vrh
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.56
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 22, 2014 11:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vidim, da si res izgubljen in zato naj mi iščemo, kakšen aparat je to in firmo?
Če je to Samsung, dobiš vse verzije firmwarea na SamMobile, samo prijaviti se moraš in boš imel dostop do teh zadev tako kot vsi ostali.
Ali je kje drugje problem?
Našel sem te verzije, ki so dostopne (Mobitel in Simobil). Hm, ja problem je, ker so ugasnili Hotfile stran in kakor vidim so vse povezave na to stran.

Bada1.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  37.16 KB
 Pogledana:  13 krat

Bada1.JPG

Bada2.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  33.48 KB
 Pogledana:  6 krat

Bada2.JPG

lojzek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 24, 2014 7:40 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Heh Jaka, Saj sem bistvo napisal. Rolling Eyes En post nad tistim, v katerega si zataknil, + naslov teme.

Na Sammobilu sem se že prijavil nick: lojz in mi tudi mislim da eden od Samsungovcev ni zmogel pomagat.
S tem sem mislil tisto, da ga na uradni strani ni več možno najti. In da Hotfile-a, kjer so te stvari bile skladiščene, ni več.

Najbolje, da se ta tema kar zaklene in pošlje tja, kamor spada. V smeti.
Nazaj na vrh
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.56
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 24, 2014 10:52 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@lojzek: ja sem videl, da si postavil vprašanje na Sammobilu. Si probal na slovenski strani, ki se ukvarja z mobilniki. Mogoče pa ga kdo ima lokalno na svojih diskih
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni