|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
lojzek Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00 Prispevkov: 3387 Aktiv.: 15.99
|
Objavljeno: Pet Jan 17, 2014 7:52 am Naslov sporočila: Samsung Wave |
|
|
Ali kdo premore v računalniku (oz. ve kje dobiti) slovenski firmvare za telefon Wave 1 (S8500)? In sicer verzijo 1.2
Verzijo 2.0 ni problem dobiti, ampak do starejše (originalne) se pa ne morem dokopat.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

|
Objavljeno: Sob Feb 22, 2014 10:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Še sem malce izgubljen, ampak sem se malo že navadil na angleško verzijo.
Bi pa še enkrat nekaj poprosil.
Če lahko kdo z dostopom do raznih "skladišč podatkov" najde datoteki S8500pnkg1 inn s8500motkg1. Najverjetneje bosta v zip formatu.
Ni to nič prepovedanega, je samo starejši slovenski firmware telefona, ki ga na uradnih straneh ni več. Nadomeščen je z novejšim, verzije 2.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Sob Feb 22, 2014 11:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Vidim, da si res izgubljen in zato naj mi iščemo, kakšen aparat je to in firmo?
Če je to Samsung, dobiš vse verzije firmwarea na SamMobile, samo prijaviti se moraš in boš imel dostop do teh zadev tako kot vsi ostali.
Ali je kje drugje problem?
Našel sem te verzije, ki so dostopne (Mobitel in Simobil). Hm, ja problem je, ker so ugasnili Hotfile stran in kakor vidim so vse povezave na to stran.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
37.16 KB |
Pogledana: |
13 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
33.48 KB |
Pogledana: |
6 krat |

|
_________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

|
Objavljeno: Pon Feb 24, 2014 7:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Heh Jaka, Saj sem bistvo napisal. En post nad tistim, v katerega si zataknil, + naslov teme.
Na Sammobilu sem se že prijavil nick: lojz in mi tudi mislim da eden od Samsungovcev ni zmogel pomagat.
S tem sem mislil tisto, da ga na uradni strani ni več možno najti. In da Hotfile-a, kjer so te stvari bile skladiščene, ni več.
Najbolje, da se ta tema kar zaklene in pošlje tja, kamor spada. V smeti.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Pon Feb 24, 2014 10:52 am Naslov sporočila: |
|
|
@lojzek: ja sem videl, da si postavil vprašanje na Sammobilu. Si probal na slovenski strani, ki se ukvarja z mobilniki. Mogoče pa ga kdo ima lokalno na svojih diskih
_________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni