www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Samsung galaxy S4
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.36
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 04, 2014 3:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, potem pa čez en čas postane telefon tako neodziven, da še komaj klic opraviš. Baterijo požere v enem dnevu. Pomaga edino backupiranje pomembnih podatkov in pa factory reset. Kam smo prišli s temi "pametnimi" telefoni. Confused
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.42
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 04, 2014 4:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarkoM je napisal/a:
Ja, potem pa čez en čas postane telefon tako neodziven, da še komaj klic opraviš. Baterijo požere v enem dnevu. Pomaga edino backupiranje pomembnih podatkov in pa factory reset. Kam smo prišli s temi "pametnimi" telefoni. Confused

Če imaš naloženo aplikacijo od Borisovega kolega in si poleg tega še samski je verjetno res tako Whistle

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mirko_77
Član
Član

Pridružen-a: Sre 05 Feb 2014 16:39
Aktiv.: 0.23

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 04, 2014 4:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nimam naloženih ravno takšnih aplikacij kot Boris (oziroma njegov kolega Smile) vendar me je tako zanimalo, če kdo uporablja kakšno uporabno aplikacijo. Če ne potem pa nič Very Happy
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70788.03

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 04, 2014 4:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.36
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 04, 2014 4:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

piroman je napisal/a:
Če imaš naloženo aplikacijo od Borisovega kolega in si poleg tega še samski je verjetno res tako Whistle

Pri borisovem predlogu pomoje sploh ni težav. Samo player in velika SD, to ne upočasni telefona. Mr. Green

Najprej ti operaterji ob upgradu telefona podvalijo vse svoje brezvezne aplikacije (mobitel jih ima enih 10 in nobene ne koristim). Potem pa se seveda zgodi, da rabiš neki gadget, ga inštaliraš, ugotoviš, da je neuporaben, ga odinštaliraš in tako ponavljaš ta proces... Potem pa pride upgrade sistema pa je telefon neuporaben.
Nazaj na vrh
mirko_77
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 04, 2014 5:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

borisz je napisal/a:
mirko_77 je napisal/a:
Nimam naloženih ravno takšnih aplikacij kot Boris (oziroma njegov kolega Smile) vendar me je tako zanimalo, če kdo uporablja kakšno uporabno aplikacijo. Če ne potem pa nič Very Happy

Uf kako smo papeški - še bolj od papeža.
Nihče nima naloženega firefoxa in VLC playerja, kajne? Omenil sem samo ti dve aplikaciji. Jaz ju imam, vendar ne na S4, ker imam S2. Ja pa firefox imam tudi na PCju in preko njega pišem tole. Angel
Pa ne mi reči, da nihče ne gleda XXX filmov? Hecno je, da je to najbolj donosna industrija na netu, filmov pa nihče ne gleda Pray

A sedaj jih imaš že ti in ne tvoj kolega, kot si prej govoril Smile
Le mej le mej. Če nimaš več nobenih drugih pametnih za omenit potem ti tudi ni potrebno in si lahko tiho Smile
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70788.03

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 04, 2014 5:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.05
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 04, 2014 5:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Branez je napisal/a:
Whistle
Jaz pa sem mislil, da se ta aparat uporablja za pogovarjanje na daleč (beri: telefoniranje).
Sedaj vidim da ljudje to kupujejo ker je "in", potem pa ne vedo kaj početi z njim Dancing

No, no, Brane, da ti hitro povem par uporab mojega telefona ...

- Uporaba telefona kot lupa, če je potrebno pogledati kakšno res majhno oznako na kakem čipu, mikroskopa ali lupe pa ni pri roki.

- Slikanje vezij, preden se jih lotim razstavljati ... Svoj čas sem imel za to fotoaparat, ki pa ga pogosto ravno takrat, ko bi ga rabil, ni bili pri roki. Zdaj s tem ni več problemov ... (je pa res, da je S4 moj prvi telefon, ki omogoča res dobre makro slike, prejšnji telefoni so bili za to bolj kot ne neuporabni). V navezavi z aplikacijo Dropbox je zadeva še bolj komot: takoj, ko slikaš, se ti slika sinhronizira tudi z osebnim računalnikom in jo lahko naprej obdeluješ tam.

- Pregled stanja števcev za vodo v bloku; zaradi neumne montaže so števci tako zasukani (proti zidu), da nikakor ne moreš videti odčitkov. Ker ima telefon kamero na robu, zraven pa še lučko, je odčitavanje na tak način povsem enostavno.

- Elektronske knjige (aplikacija CoolReader)

- Daljinec za IR (Galaxy S4 Universal Control) ima bazo vseh mogočih naprav (od hifija, televizij, projektorjev, klim ...), tako da daljinca doma praktično ne uporabljam več. Zelo pride prav tudi v kakšnem kafiču, ko se glasno nabija kakšna muzika (ali televizija), da lahko zadevo stišaš ali izklopiš ... Smile

- GPS navigacija (Sygic v tujini, Google Maps doma (hint: prenos podatkov Smile ) dela na mojem telefonu dosti bolje kot 7 let star Garmin v avtu (čast in slava mu, da po tem času še sploh dela!!!)

- Uglaševalec za kitaro ... (je vedno pri roki Wink )

Tudi sam za več od teh zadev nisem vedel pred nakupom telefona ... Mogoče kdo dobi kakšno idejo ...

LP, g

damo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45
Aktiv.: 8.47
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 04, 2014 10:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imaš tudi aplikacijo za punce - telefon se ti s pomočjo prednje kamere obnaša kot ogledalce... sam še naučit ga moraš da ti pove, katera najlepša v deželi je tej Smile
mirko_77
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 05, 2014 9:02 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mucek hvala za odgovore

Damo hvala tudi tebi, ker res nisem vedel tega

BorisZ tebi sem se pa že zahvalil in kar začel koristiti priporočene programe
Nazaj na vrh
1tilen
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Okt 2013 22:03
Aktiv.: 0.53
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 05, 2014 4:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zame je zelo priročna aplikacija any.do -> Gre za opomnike Smile
Nazaj na vrh
ssdzkrez
Član
Član

Pridružen-a: Sre 12 Jan 2011 15:13
Aktiv.: 2.28
Kraj: Hrastnik

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 05, 2014 5:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ravnokar sem našel aplikacijo ElectroDroid. Priročna za vsakega elektronika.
https://play.google.com/store/apps/details?id=it.android.demi.elettronica
Nazaj na vrh
Neverhood
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 03 Jan 2011 2:05
Aktiv.: 0.02

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 12, 2014 10:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ColorNote - meni najboljša aplikacija za hitre zapiske in checkliste....

Shazam - prepoznavanje skladb

Vreme SLO - Lahko pogledaš kakšno je trenutno vreme v krajih ki si jih dodaš med priljubljene, napoved in radarska slika padavin

Dropbox - za dajat datoteke v "oblak", jaz uporabljam za to, da mi vsako fotografijo avtomatsko pošlje na računalnik (preko oblaka)

I can't wake up! Alarm clock - za tiste ki se težko zbudijo

Endomondo - ustvari ti statistiko med športno aktivnostjo (recimo če greš kolesarit ti na koncu izriše zemljevid kje si šel ter hitrost, čas itd....)

TeamViewer - oddaljena pomoč oz. lahko se povežeš s svojim računalnikom ko te ni doma

Viber - zastonj pogovori in sms/mms preko neta z drugimi ki imajo tudi Viber

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni