|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
matejl Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 22:12 Prispevkov: 121 Aktiv.: 0.64 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Ned Mar 23, 2014 12:43 pm Naslov sporočila: Samsung Galaxy Note 1 GT-N7000 |
|
|
Imam omenjen telefon in sem razbil ekran (telefon se prižge ekran pa je temen). Na pomnilniku telefona pa imam ves imenik, nekaj pomembnih beležk ter kup fotografij.
Zdaj me zanima kako bi to lahko prenesel na računalnik (prek programa Samsung Kies ne gre ker moram potrditi povezavo v telefonu). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
skalpel Član

Pridružen-a: Tor 31 Jan 2012 19:46 Prispevkov: 432 Aktiv.: 2.65 Kraj: Šenčur
|
Objavljeno: Ned Mar 23, 2014 1:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
preko usbja si probal? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matejl Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 22:12 Prispevkov: 121 Aktiv.: 0.64 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Ned Mar 23, 2014 1:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem, vendar mi pokaže samo prazne mape. v nastavitvah telefona moram izbrati prenos podatkov, potem pa gre prek USBja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
siljo Član

Pridružen-a: Tor 28 Okt 2003 8:08 Prispevkov: 1035 Aktiv.: 4.37 Kraj: Ribn'ca
|
Objavljeno: Ned Mar 23, 2014 6:20 pm Naslov sporočila: Re: Samsung Galaxy Note 1 GT-N7000 |
|
|
matejl je napisal/a: |
Imam omenjen telefon in sem razbil ekran (telefon se prižge ekran pa je temen). Na pomnilniku telefona pa imam ves imenik, nekaj pomembnih beležk ter kup fotografij.
Zdaj me zanima kako bi to lahko prenesel na računalnik (prek programa Samsung Kies ne gre ker moram potrditi povezavo v telefonu). |
slike imaš mogoče na spominski kartici? Imenika nisi nikdar izvažal na spominsko?
Si imel vklopljeno GMAIl sinhronizacijo? Če JA vklopiš nov android telefon in poženeš sinhronizacijo z istim računom gmail.....
p.s.
zamenjava LCD+touch za NOTE1 je res drag in se ne izplača: 150eur _________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni