|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
webmouse Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27 Prispevkov: 1059 Aktiv.: 5.50 Kraj: Bloška planota
|
Objavljeno: Pon Maj 12, 2014 9:47 pm Naslov sporočila: Prednastavljena SMS sporočila |
|
|
Iščem program, ki bi imel recimo 9 gumbov z prednastavljenimi sporočili. Iz spusta zbereš tel številko in klikneš gumb in SMS sporočilo shranjeno pod tem gumbom je poslano.
Imam GSM/GPS modul in je pisanje sporočil kar zamudno tako pa bi bilo elegantneje. Na žalost sem popolnoma zelen na tem področju tako, da niti pomislim ne da bi se šel učit programiranja za tole...
Če je kdo naletel na tak program se priporočam.
_________________ -
"Želja po znanju je v naravi vsakega dobrega človeka." Leonardo Da Vinci |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KrEn Član

Pridružen-a: Pon 14 Sep 2009 8:55 Prispevkov: 180 Aktiv.: 0.94 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Maj 13, 2014 3:46 pm Naslov sporočila: ANDORID? |
|
|
Če imas android potem obstaja cel kup programov.
Jaz uporabljam SMS templates ( poišči na google play)
lp
KrEn
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smatjaz Član

Pridružen-a: Pon 10 Nov 2003 16:33 Prispevkov: 847 Aktiv.: 3.57
|
Objavljeno: Tor Maj 13, 2014 10:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za ta namen uporabljam tole zadevo. Narejena je za pripravo SMS sporočil po večih nivojih, torej za več naprav. Ima pa tudi funkcijo logiranja in shranjevanja "layout"-ov, ter možnost klica za primer uporabe CLIP funkcije.
Narejena je v bistvu čisto po mojih željah.
Lp M.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
57.93 KB |
Pogledana: |
5 krat |

|
_________________ Električni aparati delujejo na dim ... ko dim iz njih uide ... ne delujejo več! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
webmouse Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27 Prispevkov: 1059 Aktiv.: 5.50 Kraj: Bloška planota
|
Objavljeno: Tor Maj 13, 2014 11:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
smatjaz je napisal/a: |
Za ta namen uporabljam tole zadevo. Narejena je za pripravo SMS sporočil po večih nivojih, torej za več naprav. Ima pa tudi funkcijo logiranja in shranjevanja "layout"-ov, ter možnost klica za primer uporabe CLIP funkcije.
Narejena je v bistvu čisto po mojih željah.
Lp M. |
Tole zgleda kot nekaj kar imam v mislih ---- kako se to imenuje da ponajdem?
_________________ -
"Želja po znanju je v naravi vsakega dobrega človeka." Leonardo Da Vinci |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni