|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Dule79 Član

Pridružen-a: Sre 16 Maj 2012 12:26 Prispevkov: 29 Aktiv.: 0.18 Kraj: Mihovci
|
Objavljeno: Sob Jul 12, 2014 9:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Google zaenkrat ni dal koristnih informacij prodajalec pa kot prodajalec pripelji bomo pogledali potem pa si računa 1-2 ure dela pa sem takoj na dupli ceni prikazovalnika.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.66 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sob Jul 12, 2014 10:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prodajalec ti mora brezplačno nudit pomoč, dokler izdelek ne deluje kot bi moral. Sploh če je tvoj motocikel na seznamu kompatibilnih za prikazovalnik.
Lahko pa na merilno žico pripelješ 1-3V napetosti in boš hitro videl, ali se odziva. Če se, potem ima analogni vhod. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dule79 Član

Pridružen-a: Sre 16 Maj 2012 12:26 Prispevkov: 29 Aktiv.: 0.18 Kraj: Mihovci
|
Objavljeno: Ned Jul 13, 2014 9:01 am Naslov sporočila: |
|
|
Prikazovalnik je za mojo znamko motorja ni pa točno za moj model zato mi tudi prodajalec ni jamčil da bo deloval ampak sem ga vseeno kupil.
Se pravi če na kontrolno žičko priklopim 1-3V napetosti in če prikazovalnik reagira ima analogni vhod.
Še to možnost preverim in če je to to potem mi ne preostane drugega kot da zamenjam prikazovalnik, ker po mojem se analogni vhod ne da zamenjati za digitalnega. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 501 dni