|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70760.74
|
Objavljeno: Sre Jul 16, 2014 8:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.01 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Jul 16, 2014 9:34 am Naslov sporočila: |
|
|
MarE69 je napisal/a: |
Uporabljam logger32 |
Si poskusil sviss log ?
Ja Klasika se še uporablja. To po moje ne bo nikoli izumrlo. Večinoma se kartice pošilja preko ZRS, nekaj manj pa kar direktno. Slednje je aktualno predvsem če hočeš pridobiti kako diplomo.
Pri direktnem pošiljanju je za obratno smer treba priložiti ,.... ali $ ali IRC kupone.
Ima pa ta način izmenjave kartic še en vidik. Zelo hitro pokriješ še en hoby - filatelijo. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
me2d Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 11:10 Prispevkov: 291 Aktiv.: 1.52
|
Objavljeno: Sre Jul 16, 2014 9:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Na Lotw včasih kar traja preden se vidi online... Klasika pa ne bo nikoli zamrla. Papir je le papir, vsaj zame najbolj priljubljen način potrjevanja QSO jev. Po mojih izkušnjah sodeč biro-biro je izplen kakih 50% ( pol toliko kot jih pošlješ jih dobiš potrjenih nazaj). USA ti imajo radi direkt... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
radio48 Član

Pridružen-a: Čet 13 Dec 2007 17:23 Prispevkov: 213 Aktiv.: 1.00 Kraj: Starše
|
Objavljeno: Sre Jul 16, 2014 10:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo !
Papirnate karte so še vedno zanimive in v uporabi.
Glede LOTW :
Če naložiš dnevnik po kakem velikem svetovnem tekmovanju, lahko zaradi množice novo naloženih zvez traja tudi do nekaj dni, da pride dnevnik na vrsto za obdelavo.
(obstaja podatek o čakalni vrsti - časovno).
Če so naložene zveze "sveže", kot v tvojem primeru, potrditev na začetku ne bo ravno veliko. Vsi ne uporabljajo LOTW, velik del uporabnikov LOTW nalaga zveze občasno. Tudi tu je potrebno nekaj potrpljenja.
Pri mojih cca 53 k naloženih zvez (iz cca 35 letnega obdobja) imam preko LOTW potrjenih 32,5 % zvez.
Lep pozdrav,
radio48 (... ..... .---- -.. ..) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni