|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
panasonic Član

Pridružen-a: Sre 12 Apr 2006 11:13 Prispevkov: 389 Aktiv.: 1.66 Kraj: med Notranjsko in Primorsko
|
Objavljeno: Čet Okt 02, 2014 11:11 pm Naslov sporočila: Brezžična AV povezava do 1km |
|
|
A pozna mogoče kdo kakšen sistem za brezžični prenos AV signala tja do 1km.
Nekaj takšnega mogoče. To je edina malo bolj resna zadeva, ki mi jo je uspelo najti pri nas, razen tistih hišnih napravic.
Rabil bi za prenos v živo (lokalna TV), se pravi med terensko ekipo in pa studiom, od koder gre potem signal na DVB-T oddajnik.
Če pozna mogoče kdo kakšno trgovino z takšnimi stvarmi, bi se priporočil za link.
Mogoče ima kdo takšno stvar za rentat. Rabil bi pa za v nedeljo (saj vam je jasno zakaj ... ) _________________ LP Panasonic |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70722.42
|
Objavljeno: Pet Okt 03, 2014 12:47 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
galp Član

Pridružen-a: Pet 27 Dec 2013 19:47 Prispevkov: 21 Aktiv.: 0.15 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pon Okt 06, 2014 10:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem kar sam našel.
Jaz imam FPV sistem, ki je namenjen prenos slike in zvoka s helikopterja. Kako bi se to obneslo za kaj drugega, ne vem. Oddajnik je sicer v ohišju z baterijo in kamero. Baterija zdrži okrog 30min, kar je dovolj za en polet s šest-kopterjem, vendar bo najbrš premalo za delo na terenu. Kamera, ki je zraven ima 600 telvizijskih linij in 2.8mm lečo (mislim, da je kot okrog 90°). Oddajnik sam pa prenaša 480TVL. Sistem deluje na 5.6GHz in potrebuje za delovanje bolj ali manj vidno linijo, sploh na taki razdalji. Menim, da tak sistem žal ni najboljša možnost, je pa vsekakor. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
panasonic Član

Pridružen-a: Sre 12 Apr 2006 11:13 Prispevkov: 389 Aktiv.: 1.66 Kraj: med Notranjsko in Primorsko
|
Objavljeno: Tor Okt 07, 2014 10:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja, oprosti, ker se nisem nič javil. Sem bil tako na tesno s časom, da smo na koncu tudi opustili to možnost oddajanja v živo. No, ne vem kakobi se sicer obnesla naprava, bi bilo potrebno prej kaj stestirati, za kar pa pravim, da tudi ni bilo časovno izvedljivo. Pa tudi malo predaleč si . Mogoče kdaj sprobamo ,ko prideš še kaj na mašun .
Zaenkrat vseeno hvala za ponudbo _________________ LP Panasonic |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sibica Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24 Prispevkov: 1097 Aktiv.: 5.58 Kraj: Vremska Dolina
|
Objavljeno: Tor Okt 07, 2014 11:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Če hočeš lahko prideš k meni pogledati. Imam prenos slike iz hexakopterja na 5.8GHz. Domet je cca 2km na odprti liniji. _________________ Slabih pilotov ni. So dobri ali pokojni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 503 dni