|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6733 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pet Okt 02, 2015 10:00 pm Naslov sporočila: Atmel Studio 7 in Arduino projekti |
|
|
Verzija 7 je zunaj, obljublja pa med drugim "z enim klikom" import arduino projektov. Se je mogoče že kdo kaj igral s tem? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.05 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sob Okt 03, 2015 5:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne, ne gre na XP. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.78 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Ned Okt 04, 2015 9:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem jo preizkusil, sicer ne z arduinom, ampak z programatorjem AVRISP MKII (originalnim) in je šla dol po hitrejšem postopku kot gor. Namreč, napake, ki povzroči, da ta programator ne dela v studiu kljub obljubam še niso odpravili (javi napako no valid license found). Na sosednjem forumu je nekdo celo omenil, da so na seminarju prejšnji teden opozarjali, naj je ne dajemo gor, ker ne dela...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Okt 04, 2015 10:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Sam še vedno uporabljam verzijo 4. OK, ko sem začel z Atmeli se mi je Avrstudio zdel zelo pust proti kakemu MPLAB-u (PIC). Kasneje sem se zadeve navadil. Od novejše verzije sem poskusil verzijo 6.1. Nekaj ,kar bi me pritegnilo nisem ni bilo. (Verjetno zato ker sem "assebleraš"). Zelo moteče pa je nalaganje - windowsi se mi zaženejo prej kot avrstudio .
Bo pa zanimivo kaj se bo izcimilo iz tega . Atmel je že nekoč kupoval Microchip. Takrat ni bilo nič iz tega. Bomo videli kaj bo sedaj. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni