|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.82 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Pet Jan 12, 2007 4:00 pm Naslov sporočila: ZUNANJI TRDI DISK |
|
|
Ne vem če je rqvno aktualno in ali poznate , tole sem videl pri bratrancu pred prazniki in se mi zdi blazno uporabna zadeva : trdi disk v zunanjem ohišju s USB2.0 , izhodi za video , audio in kodirniki za video in avdio .Posnameš neseš priklopiš na TV polistaš , gkedaš . lahko si omisliš tudi večji disk
Link:
http://www.iamm.co.kr/emain.php
kupil ga je pa tu tako da je dobil nazaj še davek:
http://www.ve-mil.hr/ _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Sob Jan 13, 2007 10:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem to rešil tako, da sem v bližino televizorja postavil računalnik, uporabil brezžično tipkovnico in miško, računalnik je povezan v domače omrežje in priključen na VGA vhod LCD televizorja. Tako, sedaj pa je to res nekakšen multimedijski center, na katerem deluje prav vse: igre, internet, filmi, glasba, ...
Cena? verjetno ne kaj dosti večja od tistega diska. Velikost? škatla je pa res večja, pa nič zato, če se kaj pokvari, lahko popravim sam. Uporabnost? veliko večja.
Spominja me na prve pa tudi današnje divx-dvd playerje, ki so ali pa tudi niso igrali vse. Pri večini je bil problem s podnapisi, to je še danes. Na računalniku, konkretno BS player, lahko nastavim podnapise kakor srce poželi, zoom pa prav tako.
To je moje mnenje, sem pa bil razočaran nad marsikaterim divx playerjem ... in to je bil vzrok za kombinacijo računalnik+televizor, seveda pa je bilo potrebno zamenjat televizor, za večjo kvaliteto slike in večjo uporabnost, saj preko video signala visoka resolucija enostavno ne gre. _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni