|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1126 Aktiv.: 6.30 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Čet Avg 18, 2022 1:23 am Naslov sporočila: Vreme po Beli krajini |
|
|
Malo sem brskal po arhivu in naletel na to "mojo" strelo, je že kar nekaj let nazaj.
Glavnina nevihte je bila že mimo mene, ko me je presenetilo https://www.youtube.com/watch?v=XDlCT4cnFF0 (proti koncu posnetka).
Nekje imam še izpiske koliko KA je priletelo. Spomnem se, da je bil najmočnejši udar malo manj od 12KA z šestimi povratvenimi udari. Eden je šel le dober meter pod menoj v žleb.
Vse se je zgodilo v manj kot sekundi (povratni udari).
_________________ Vremenska postaja Doblička gora |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1663 Aktiv.: 13.19 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Čet Avg 18, 2022 7:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Kakšen je občutek, ko takole blizu tebe useka ?
Kako to, da ni usekalo v hišo, recimo v streho?
_________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1126 Aktiv.: 6.30 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Čet Avg 18, 2022 12:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ma ne vem...,kot da bi mi vse zablokiralo. Spomnem se edino to, da me je ena oseba prišla iskat, da naj grem v hišo.
En krak je odneslo v žleb izpod mene, eden je šel v antene na hiši, ostalo pa po drevesih.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

|
Objavljeno: Pet Avg 19, 2022 8:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes je del Bele krajine spet zajelo neurje s točo. Dobili smo par ledenih krogljic z premerom 1cm, Črnomelj in nekatere druge kraje je pa pobelilo in zalilo.
Tokrat nisem dobil strele, sem pa mavrico.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
1008.86 KB |
Pogledana: |
3 krat |

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni