|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
brezimenko Član

Pridružen-a: Tor 06 Jun 2017 12:09 Prispevkov: 562 Aktiv.: 5.74
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2025 7:53 pm Naslov sporočila: Ima kdo izkušnje z internet radijem TechniSat Star Radio IR |
|
|
Zanima me, če je mogoče v ta radijo dodajati lastne postaje in kakšnega formata mora biti, da zadeva začne igrati? Zadevo sem imel namen kupiti kot darilo za teto kjer ji FM in DAB radijo bolj slabo lovi ima pa internet ampak bi se prej rad prepričal, da lahko dodajam slo internet radijske programe tipa Ognjišče, AlpskiVal, itd. _________________ Izgubil sem račun pod imenom kobranka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPartner Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2012 13:42 Prispevkov: 198 Aktiv.: 1.29 Kraj: okolica Cerkna
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2025 9:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
To radio sam poišče, vsaj naš. Nastaviš na Slovenijo in najde vse slovenske radie, ki oddajajo tudi preko spleta. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni