|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Sep 08, 2007 1:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
s55m je napisal/a: |
Iztok, staviš?
V zadnjem času se opušča vezava na VP in VC (port na koncentratorju).
Na številko ni bilo nikoli vezano, ker številka nima nič z dsl povezavo. |
Kaj naj stavim, če sem že probal in se pozanimal v njihovi tehnični službi?
Pred enim mesecem sem hotel pred montažo nastavit router kolegici z njenim uporabniškim imenom in geslom pa se pri meni doma ni nikakor hotel povezat. Ko pa sem vpisal svoj U&P pa je šlo takoj. In potem sem poklical še SIOL in so mi takšno obnašanje potrdili. Glede številke pa so mi tudi potrdili, da ima zvezo ... ampak ne s telefonsko - s številko tvojega priključka (ali konektorja) DSL linije v centrali, ki pride iz tvoje hiše. Poleg tega nimam ISDNa ampak analogno linijo + posebej ADSL. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.77 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sob Sep 08, 2007 7:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
mona je napisal/a: |
...npr. digitus router cca. 20 EUR-big bang...
|
mogoče imaš srečo ampak načeloma velja čim bolj stran od routerjev za 20 € in podobnih. Pri teh stvareh še bolj kot drugje velja kolikor denarjo toliko muzike. Ceneni routerji preveč štekajo, ne delajo kot bi morali, ni podpore, ni firmware update-ov...
mislim da bodo to tudi drugi potrdili. Sicer, kot rečeno, mogoče imaš srečo....ampak izjema potrjuje pravilo.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni