|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.47 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Sob Dec 08, 2007 7:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Vsi v Krškem vemo, da tisti, ki delate v NEKu, se nosite kot, da ste boga za jajca prijel. |
Sem se spomnil še nekaj.... ko sma pred davnimi leti s kolegom kake punce osvajala, sma naletela na zgornje mišljenje. Zato sma vedno odgovorila na vprašanje, kje delama: "Na železnici, strojevodja in kondukter". Predsodkov ni bilo, saj to je bila "normalna" služba in firma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.98 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Dec 08, 2007 10:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
damo je napisal/a: |
Citiram: |
Vsi v Krškem vemo, da tisti, ki delate v NEKu, se nosite kot, da ste boga za jajca prijel. |
Sem se spomnil še nekaj.... ko sma pred davnimi leti s kolegom kake punce osvajala, sma naletela na zgornje mišljenje. Zato sma vedno odgovorila na vprašanje, kje delama: "Na železnici, strojevodja in kondukter". Predsodkov ni bilo, saj to je bila "normalna" služba in firma. |
Hvaljenje z zaposlitvijo v NEKu pred puncami je lahko dvorezen meč. Kakšna bolj brihtna bo hitro pomislila na radiacijo in, da imaš posledično v jajcih samo še manevrsko municijo ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piflar Član

Pridružen-a: Čet 06 Dec 2007 17:56 Prispevkov: 246 Aktiv.: 1.15 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Sob Dec 08, 2007 10:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se iskreno opravičujem vsem, ki so bili morebiti prizadeti. Bil sem malce jezen iz osebnih razlogov. Obljubim, da se ne bom več "pucal" na forumu.
O vplivih pa kdaj drugič.
lp
ps. sori Damo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.47 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Sob Dec 08, 2007 10:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iztok, narobe si razumel: če sma povedala po pravici (ker pač v osnovi ne lažema), so mislile, da sma važiča (pač svoje čase je blo v tej firmi dosti važičev in se je "slava" obdržala), zato sma kasneje vedno govorila železnice, to pa jim je bila ok in "normalna" služba in sma lahko osvajala naprej
piflar: ni zamere, tako ko je tebe neki razkurilo, mene razkuri, če mi kdo da nalepko samo na osnovi tega, kje delam. To se mi je že dostikrat zgodilo in tega ne maram. Sploh zato, ker mislim da nisem nič več ali manj od katerega koli drugega delavca, ki vestno opravlja svoje delo, pa naj bo to smetiščar ali pa direktor.
In da povem resnico, kako je delati pri nas: delo zanimivo, dobro organizirano in se točno ve, za kaj je kdo zadolžen in odgovoren. Plače so redne in nekaj srednjega (niso slabe, niso pa nevemkaj), redne, nikdar ni kake psihoze v zraku glede odpuščanja, plač itd. Sodelavci taki, kot vsepovsod: bolj dobri, manj dobri. Šefi pa kakor na kakem oddelku - moj je čisto ok in zelo obvlada zadeve. Vglavnem ko potegnem črto, lahko rečem da sem zelo zadovoljen s svojo firmo in službo.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.98 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Dec 08, 2007 11:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
@damo, točno razumem kaj si hotel povedat ... sem se samo malo pohecal (slavisti berite: pošalil) ...
Tudi sam sem delal v firmi, ki je pred desetletji veljala za "boljšo" in slišal precej takih izjav o eliti ...
Drugače pa sem tudi jaz delal z radioaktivnimi izotopi (Stroncij90), tako da zadeve malenkost poznam (svinčene gate, ipd. ), čeprav se je moje delo od tistega v JE gotovo zelo razlikovalo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni