www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Miška z uporabnim srednjim gumbom
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 33.04
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 15, 2007 4:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim da ni problem v miški, ampak ......

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Vajdo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Sep 2004 23:06
Aktiv.: 4.59
Kraj: Ribnica

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 15, 2007 5:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam v uporabi naslednjo žival. Ima obe vrsti koleščka. Tistega ki se zatike in tistega, ki leti kot ležaj. Delovanje izberemo z močnejšim pritiskom na kolešček. Prav tako ima kolešček tipko lev, desno in pa še tri funkcijske tipke na sami miški. V glavnem zelo zadovoljen.

eddie
Član
Član

Pridružen-a: Sre 10 Dec 2003 21:02
Aktiv.: 3.05
Kraj: Severna primorska

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 15, 2007 7:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Mislim da ni problem v miški, ampak ......

Kje potem?

@MadMax ni slaba ideja!

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 33.04
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 15, 2007 8:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

..... navaditi se na njo.

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.61
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 15, 2007 8:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vajdo je napisal/a:
Jaz imam v uporabi naslednjo žival. Ima obe vrsti koleščka. Tistega ki se zatike in tistega, ki leti kot ležaj. Delovanje izberemo z močnejšim pritiskom na kolešček. Prav tako ima kolešček tipko lev, desno in pa še tri funkcijske tipke na sami miški. V glavnem zelo zadovoljen.

Tale je tudi pod mojo roko... Very Happy
Super miš, priporočam tistim, ki imajo prenosnike in rabijo dobro miš brez repa. Baterije zdržijo 3 mesece vsakodnevne zlorabe

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
chaos
Član
Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12
Aktiv.: 4.65
Kraj: Zagorje ob Savi

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 15, 2007 10:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz že dolgo časa uporabljam samo Logitechove miške, in do zdaj še nisem bil razočaran. Bi tudi rekel, da se splača dati malo več denarja za miš, s katero boš potem res zadovoljen in ti ne bo 'crknila' po enem letu. Obvezno pa k dobri miši (cena v rangu 50-100€) spada še dobra podloga (najbolje je kupiti kakšno 'gaming' podlogo), da miš res pride do izraza. Obvezno pa miško, če se le da, prej preizkusi, kako ti leži v roki -- to je za mene najbolj pomembno.

Drugače so moje preference: dobra lega v roki, dovolj težka, ne preveč gumbov, visoka ločljivost (se pozna da sem imel amigo Smile ). Poleg tega sem (zaenkrat) pristaš ožičenih mišk, ker sem imel prej eno brezžično, pa sem imel probleme (miška gre hitro v sleep mode in potem traja kakšno sekundo, da se nazaj zbudi, baterije se spraznejo ravno takrat, ko nimaš zamenjave, odzivnost, natančnost ni ista ...).

Trenutno uporabljam Logitechovo G5 (samo moja je prejšnji model, ki ni tako grdo modra), ki je, kakšno leto nazaj, ko sem jo kupil, popolnoma ustrezala vsem mojim zahtevam.

LP!

logitech_g5.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  117.8 KB
 Pogledana:  10 krat

logitech_g5.jpg

Nazaj na vrh
Misko
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15
Aktiv.: 2.35
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 16, 2007 12:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam uporabljam sicer gaming miško Logitech MX518 miška je optična vendar prekosi večino laserski mišk. Gumbi so odlični. Je pa najboljše miško že v trgovini preizkusiti. v roki. Čisto vse gumbe lahko urejamo po svoji želji.

Se pa ne strinjam glede izjave da so brezžične miške manj odzivne in manj natančne, ker poznam veliko ljudi ki jih uporabljajo za resno delo in tudi nekaj hardcore gamerjev pa se nihče ne pritožuje.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Domenius
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15
Aktiv.: 5.01
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 16, 2007 9:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam Logitech MX1000 pa mi deluje 2 ali 3 leta brez problemov - sem jo kupil takoj ko je prišla v prodajo. Zelo dobra miš, priporočam.
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.69
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 17, 2007 10:05 am    Naslov sporočila:  Re: Miška z uporabnim srednjim gumbom Odgovori s citatom

eddie je napisal/a:
...Na živce mi gre zatikanje krogljice miške zato se...

Ko se nabere dovolj svinjarije v mehanizmu miši, se začne zatikati vsaka kroglica. Pravzaprav se ne zatika kroglica, ampak os, ki jo kroglica poganja. Os deluje kot strgalo in pobere večino svinjarije iz kroglice, tako da ta začne spodrsavati, kar zgleda kot zatikanje. Nujno je torej občasno čiščenje krogličnih miši.

Miši z nadstandardnim številom gumbov (ko se je navadiš): Ko prideš na nek računalnik z navadno mišjo, skoraj ne moreš narediti nič.

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70780.72

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 11:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni