www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Forum ne dela prav

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
trot
Član
Član

Pridružen-a: Čet 18 Jan 2007 20:25
Aktiv.: 5.72
Kraj: glej fogl

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 10, 2008 10:11 pm    Naslov sporočila:  Forum ne dela prav Odgovori s citatom

Če forum pregledujem brez da se prijavim mi javi napako (glej priponko).

prtscr.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  117.21 KB
 Pogledana:  64 krat

prtscr.JPG

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 4.00
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 10, 2008 10:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi meni se je danes v šoli zgodilo enako. Ampak sem mislil, da je z brskalnikom kaj narobe.
TIBET
Član
Član

Pridružen-a: Čet 13 Sep 2007 23:39
Aktiv.: 0.75
Kraj: Metlika

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 10, 2008 10:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi meni že drugi dan enako, brez prijave negre.
strobos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 12:19
Aktiv.: 3.06
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 11, 2008 12:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz pa sem bil prijavljen, odgovarjal sem na zasebno sporočilo, ko se mi je pokazalo isto okno in sporočila ni hotelo poslati.

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
integrerc
Član
Član

Pridružen-a: Sob 23 Sep 2006 14:50
Aktiv.: 1.86
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 11, 2008 12:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, tudi meni je isto včeraj javilo na prenosniku, ko nisem bil prijavljen na stacionarnem, pa je delalo v redu v istem trenutku, pa tudi nisem bil prijavljen. Shocked ! Potem sem se na prenosniku prijavil in je delalo tudi normalno Laughing !
Tihi
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Nov 2003 14:15
Aktiv.: 1.19
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 11, 2008 9:22 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Enak problem v službi in doma.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
promehanik
Član
Član

Pridružen-a: Tor 29 Jul 2003 23:41
Aktiv.: 2.58

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 11, 2008 1:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri meni je tudi ta problem, cca 2 dni.

lp, prom
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.05
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 11, 2008 1:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi meni se je to dogajalo včeraj, če sem hotel na forum. Dalo pa se je v tem primeru klikniti link za dostop do zasebnih sporočil in tam potem naprej "forum" - tako se je dalo priti v forum.

LP, Grega
Nazaj na vrh
Prisoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 11, 2008 6:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Problem smo opazili in se rešuje. Nekaj sprememb je bilo narejeno včeraj, nekaj pa še danes. Računam, da se bo stvar v kratkem stabilizirala in normalno stekla.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Glitch
Član
Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40
Aktiv.: 6.32

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 11, 2008 7:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bi pa omenil obcasno nedostopnost foruma. Kliknem na povezavo ... cakam cakam cakam in vcasih se odpre (recimo maloprej), v vecini primerov pa ne.

Aja, hkrati za test odprem se par drugih povezav (slovenskih in tujih) in vse delajo brez tezav, tako da so tezave samo pri dostopu do maxija.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 12, 2008 6:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Težava s pravilnim delovanjem foruma je odpravljena. Če bo še kdo na kaj naletel naj me prosim obvesti.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
-=davor=-
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 21:17
Aktiv.: 0.62
Kraj: PTUJ

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 12, 2008 8:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jaz opažam še nekaj, verjetno je napaka v domeni, saj po polnoči traja veliko časa da se računalnik poveže na forum/ali pa se sploh e poveže preko povezave http://www.elektronik.si

če pa uporabim direktno povezavo ( http://www.elektronik.si/phpBB2/index.php ) pa gre brez težav

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni