www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Problem z tiskalnikom Canon Pixma ip4200

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Dejo
Član
Član

Pridružen-a: Sob 20 Maj 2006 17:44
Aktiv.: 0.17

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2008 7:36 pm    Naslov sporočila:  Problem z tiskalnikom Canon Pixma ip4200 Odgovori s citatom

Imam sledeč problem z tiskalnikom, brez problema je delal okoli 6 mesecev, potem je zmanjkalo kartuš pa sem jih sam napolnil, potem sem lahko spet printal okoli 3 mesece, vedar sedaj ne gre več kartuše imajo čip oziroma nekakšen števec, in sedaj vedno ko hocem printati mi napise error "Ink tank errors have occurred. Open the printers cover and replace tje ink tanks on which ink lamps are off.", od petih kartuš utripa samo ena, ostale lučke so ugasnjene, sedaj me zanima ima kdo kakšno rešitev za ta problem, našel sem nekakšne kode za resetiranje vendar se ni nič zgodilo. Sedaj se obračam še na vas če ima morda kdo kakšno rešitev.

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.86
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2008 7:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zamenjaj kartuše z originalnimi.
Dejo
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2008 7:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja to je drazja varianta Very Happy, to bom tudi naredil, če ne bo šlo drugače vendar bi rad prišparal nekaj evrov.
Nazaj na vrh
aldo25
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Nov 2003 14:57
Aktiv.: 0.08

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2008 7:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poskusi držati tipko Load-Eject okoli 8 sek. Pri kompatibilnih kartušah to pomaga

LP Aldo
Nazaj na vrh
Dejo
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2008 8:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja to je pomagalo še od začetka takrat ko mi je javljalo, da ni več barve, ko sem držal tipko 5-10 sekund je normalno printal naprej, sedaj pa še to več ne pomaga.
Nazaj na vrh
ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.86
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2008 10:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Barvo, ki si vbrizgal ima drugačno strukturo kot originalna, zato jo tudi drugače zaznava.
Tudi sam imam canon pixmpa mp750 in dajem samo original kartuše, ker sem z "nahbau" kartušami skoraj uničil glavo tiskalnika, saj so se kartuše posušile in sem čistil glavo 2 uri preden je barva spet stekla tako kot mora.
Že ko sem primerjal kakovost tiska sem opazil, da je z originalnimi veliko večja ostrina in kontrast tiska.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni