|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Dejo Član

Pridružen-a: Sob 20 Maj 2006 17:44 Prispevkov: 39 Aktiv.: 0.17
|
Objavljeno: Pon Feb 04, 2008 7:36 pm Naslov sporočila: Problem z tiskalnikom Canon Pixma ip4200 |
|
|
Imam sledeč problem z tiskalnikom, brez problema je delal okoli 6 mesecev, potem je zmanjkalo kartuš pa sem jih sam napolnil, potem sem lahko spet printal okoli 3 mesece, vedar sedaj ne gre več kartuše imajo čip oziroma nekakšen števec, in sedaj vedno ko hocem printati mi napise error "Ink tank errors have occurred. Open the printers cover and replace tje ink tanks on which ink lamps are off.", od petih kartuš utripa samo ena, ostale lučke so ugasnjene, sedaj me zanima ima kdo kakšno rešitev za ta problem, našel sem nekakšne kode za resetiranje vendar se ni nič zgodilo. Sedaj se obračam še na vas če ima morda kdo kakšno rešitev.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.86 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Pon Feb 04, 2008 7:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zamenjaj kartuše z originalnimi. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dejo Član

|
Objavljeno: Pon Feb 04, 2008 7:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja to je drazja varianta , to bom tudi naredil, če ne bo šlo drugače vendar bi rad prišparal nekaj evrov. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aldo25 Član

Pridružen-a: Čet 27 Nov 2003 14:57 Prispevkov: 20 Aktiv.: 0.08
|
Objavljeno: Pon Feb 04, 2008 7:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poskusi držati tipko Load-Eject okoli 8 sek. Pri kompatibilnih kartušah to pomaga
LP Aldo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dejo Član

|
Objavljeno: Pon Feb 04, 2008 8:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja to je pomagalo še od začetka takrat ko mi je javljalo, da ni več barve, ko sem držal tipko 5-10 sekund je normalno printal naprej, sedaj pa še to več ne pomaga. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.86 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Pon Feb 04, 2008 10:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Barvo, ki si vbrizgal ima drugačno strukturo kot originalna, zato jo tudi drugače zaznava.
Tudi sam imam canon pixmpa mp750 in dajem samo original kartuše, ker sem z "nahbau" kartušami skoraj uničil glavo tiskalnika, saj so se kartuše posušile in sem čistil glavo 2 uri preden je barva spet stekla tako kot mora.
Že ko sem primerjal kakovost tiska sem opazil, da je z originalnimi veliko večja ostrina in kontrast tiska. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni