www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

ISDN + USB + Mini VIGOR 128 TEŽAVE

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
boco
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42
Aktiv.: 3.88
Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 08, 2004 7:56 pm    Naslov sporočila:  ISDN + USB + Mini VIGOR 128 TEŽAVE Odgovori s citatom

Lepo pozdravljeni vsi skupaj.

Imam že v naslovu opisan problem.Operacijski sistem Win98SE na novo postavljen.Priklopim USB modem Mini Vigor128 in mi javi, da je našel novo strojno opremo.Kakšno ne pove, samo da je strojna oprema.
Pred tem sem po postopku, ki je v navodilih dodal mrežno opremo in instaliralo se je en kup modemov (to mi je jasno) in ena emrežna naprav Drytek ISDN Mini Vigor128 na (com5+com6) .Na tej napravi je klicaj pri podrobnostih pa da naprav mogoče ni priključena.????
najraje bi videl, da mi kak Telekomovec razloži postopek instalacije, če pa ve še kdo drug pa se prav lepo zahvaljujem za odgovor.
Lep pozdrav
Boco
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jimmy
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 12 Nov 2004 0:59
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2004 12:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poskusi tako:
Deinštaliraj programsko opremo, priklopi modem.
Ko Win zazna novo opremo, idi v nadzorno ploščo,sistem,upravitelj datotek.
Poišči "neznano" opremo in naloži gonilnike s CD-ja
Nazaj na vrh
boco
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42
Aktiv.: 3.88
Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 10, 2004 12:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala za odgovor, sem že uredil zadeve.No, če bo slučajno še koga zanimalo, kje je bil problem.Telekom da zraven dva CD-ja.Eden, ki je originalen in eden, ki ga ga je naredil Telekom.Čemu služi ta neoriginalna zadeva, ki sicer vsebuje gonilnike za ta modem, pa ne vseh, ne vem, vem pa, da mi je naredil veliko preglavic.
Vseeno HVALA.
LP
Boco
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni