www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Delovna miza
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
LoLek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 1.45

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 28, 2005 8:04 pm    Naslov sporočila:  Delovna miza Odgovori s citatom

Znanec mi ponuja delovno mizo z usmernikom, variakom, kapacitivno in uporovno dekado ter trifazni testirni pult za elektromotoje z ampermetri in voltmetri. Miza je dolga približno dva metra in ima spodaj predale. Je zelo masivna.
Zdaj me pa zanima koliko je taka miza vredna, zanjo hoče imeti 100ksit. Je pa rabljena (iz bivšega tama).

lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.94
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 28, 2005 8:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za mene cena preveč.Zakaj pa ne podari.Kako pa je dobil ali kupil na licitaciji?Ne vem,koliko je nova v trgovini,ki prodajaj za obrtnike in podjetja.
Lp
Nazaj na vrh
LoLek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 28, 2005 8:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni se tudi zdi pretirana cena. Kako jo je dobil nimam pojma, čisto možno, da jo je pluno oz. "kupil za kišto pira".

Drugače je pa dobra miza...
Nazaj na vrh
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.94
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 28, 2005 9:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj verjamem,da je dobra miza,samo deska oziroma pult je mogoče rablena.Kaj pa,če pozanimaš koliko bi stala usmernik(verjetno selenski),in ostalo.Tako da vidiš koliko bi stala.Jaz sem napravil iz okrogle cevi od toplovod,ki so pustili pred blokom.Tako sem zapravil nekaj denarja za varilno palico in še nekaj elektrike.Mogoče okrog 5000 SIT.
Lp
Nazaj na vrh
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 29, 2005 12:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko sešteješ vse kar je na mizi, ter izdelavo same mize, boš težko prišel pod ceno za katero ti jo znanec ponuja. Drugo vprašanje je če jo potrebuješ, tako kot je, ali bi na mizi - pultu hotel imeti kaj drugega (tu mislim na opremo, ki je vgrajena). Koliko je dal znanec za mizo in kako je prišel do nje, je povsem irelevantno vprašanje( če sumiš, da je "olastninjena", ti odsvetujem nakup), sama miza pa je vredna natančno toliko, kot druge stvari, ki se prodajajo - toliko, za kolikor se proda. Torej, če te miza resno zanima, cena pa se ti zdi previsoka, se z znancem poskusi "zglihati" za nižjo ceno.

lp
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
LoLek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 29, 2005 10:01 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj bom poiskusil "hantlati" za manjšo ceno. To mi edino ne gre v račun, ker jo je on verjetno dobil skoraj zastonj (drugače je ne bi imel, ker je ne potrebuje, pa še eno podobno ima doma). Ne vem, če jo je ravno odtujil, jo je pa sigurno dobil za male pare.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.89
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 29, 2005 10:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Z opisanega sklepam, da gre za mizo, ki je namenjena bolj za jaki tok. Pred vsem za preizkus elektromotorjev. Tudi cena se mi zdi kar visoka. Confused. Osebno imam v delavnici dve večji pisalni mizi. Na steni imam zmontirane kanale z vtičnicami. Bom kasneje pripel kako fotografijo. Predlagam tudi ostalim, da pripnete kako fotografijo svojih delavnic. Mogoče pade kaka zanimiva ideja za samogradnjo. Wink
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 29, 2005 11:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moja nepospravljena miza Confused

LoLek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 29, 2005 3:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ceno bo verjetno spustil na 70ksit, ker več ne bom dal. Toliko mislim, da je bolj primerna cena.
Nazaj na vrh
a13misko
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Okt 2005 9:12
Aktiv.: 0.36
Kraj: Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 01, 2005 8:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Da malo poživim temo bi lahko kdo malo poslikal svojo delavnico da dobim kako idejo za mojo!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.88
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 01, 2005 9:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Takole izgleda moj delovni prostor ...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
a13misko
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Okt 2005 9:12
Aktiv.: 0.36
Kraj: Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 02, 2005 8:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si bom pa moral kupit kar veliko mizo in najt zadosti velik prostor! Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 02, 2005 12:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

PPG78 je napisal/a:
[img]h**p://www.elektronik.si/phpBB2/album_pic.php?pic_id=186[/img]

Peter imaš skoraj enako (staro pisarniško mizo) kot jaz Wink ter "pospravljeno" podobno kot jaz Cool

mirkatmir
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14
Aktiv.: 7.91
Kraj: Ribnica (JN75IR)

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 02, 2005 3:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj če bi jo slikal pospravljeno, bi verjetno mislili, da je od kakšnega šolarja za učenje. Laughing
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.98
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 02, 2005 6:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
PPG78 je napisal/a:
[img]h**p://www.elektronik.si/phpBB2/album_pic.php?pic_id=186[/img]

Peter imaš skoraj enako (staro pisarniško mizo) kot jaz Wink ter "pospravljeno" podobno kot jaz Cool

Smo kar vsi približno na istem. Za lažje razumevanje "laikom" ob pogledih na mojo mizo se ponavadi izgovorim na USTVARJALNI NERED. Very Happy
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 1 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 499 dni