|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
salvador Član

Pridružen-a: Pon 04 Okt 2004 18:51 Prispevkov: 87 Aktiv.: 0.37 Kraj: koroška
|
Objavljeno: Tor Feb 05, 2008 3:21 am Naslov sporočila: |
|
|
če ti bo pomagalo kaj
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
opel.doc |
Velikost datoteke: |
1.03 MB |
Downloadano: |
35 krat |
_________________ "Ni pomembno , da se mi danes nič ne da, važno je, da se mi nič ne vzame!!!!!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nomis Član

Pridružen-a: Tor 18 Mar 2008 18:36 Prispevkov: 19 Aktiv.: 0.09
|
Objavljeno: Tor Mar 18, 2008 9:23 pm Naslov sporočila: preveri kaj je vzrok |
|
|
Vse se da preverit. Če avto noče vžgat je lahko več vzrokov.
Prvi je ta da, do motorja ne pride gorivo ( To preveriš tako, da en vergla avto drugi voha pri ispuhu in če smrdi po gorivo potem avto ima gorivo). če ne smrdi po gorivu je možno da črpalka ne dela, ali pa možno ka je zamašen filter če ga ima.
Druga zelo pogosta napaka je na vžigu, če je avto bencinar. ( to preveriš tako da vzameš kabel dol z svečke ga odmakneš za kak centimeter in en zavergla in če slišiš ali vidiš da preskoči iskra, potem je vse ok) če iskra ne preskoči je nekaj narobe z vžigom Vzrokov zakaj nima iskre je ogromno. AMPAK PAZI DA TE NE STRESE!
za računalnik je zelo malo možno da bi nagajal, prav tako je malo možno da bi to delal ključ. če se avto kodira se prižiga ključek med vožnjo. Če je avto zakodiran se po nekaj sekundah ko daš kontakt ne ugasne ključek čeprav bi se mogel. Če je kakšna napaka v računalniku se največkrat prižge lučka za servis med vožnjo.
Po moje je nekaj narobe z elektriko okoli motorja, mogoče nagaja kakšna masa ..preveri mal te stvari
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni