|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.21 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Tor Maj 12, 2009 8:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
podobne štose sem imel jaz..isto Clio, kot tvoj...menjal sezor za predvžig, dela OK...poskusi.. _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
car-tech Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 2:12 Prispevkov: 18 Aktiv.: 0.09 Kraj: vrhnika
|
Objavljeno: Tor Jul 07, 2009 8:52 pm Naslov sporočila: d7f |
|
|
d7f je imel težave z kabli svečk.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snoopy Član

Pridružen-a: Ned 11 Maj 2003 1:17 Prispevkov: 230 Aktiv.: 0.97 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Tor Jul 07, 2009 9:31 pm Naslov sporočila: Re: d7f |
|
|
car-tech je napisal/a: |
d7f je imel težave z kabli svečk.... |
Tudi pri meni so bili kabli |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Perhan Član

Pridružen-a: Sre 12 Mar 2008 20:04 Prispevkov: 191 Aktiv.: 0.91 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Tor Jul 07, 2009 10:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kot prvo bi na tvojem mestu menjal mehanika že po drugem blef popravilu, če že ne prej
Avto lahko poskusiš priklopiti na računalnik, vendar nihče ne garantira, da bo tisto čudo kaj pametnega izpljunilo.
Tretjič-Lahko je težava tudi v temperaturnem senzorju. Ko se stvar segreje ne deluje več pravilno. Sem imel pri Kangooju (šit od avta) podoben primer.
Četrto in najbolj pomembno->So ljudje ki vozijo Renault. In so ljudje ki ga ne bodo nikoli več!
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni